Co było pierwsze-jajko czy kura? Śladami emocji kurczaków...

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Honorata13

Post autor: Honorata13 »

DZIEKI, JAK ZECHCE.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Honorata13 pisze:DZIEKI, JAK ZECHCE.
Nie jak zechcesz tylko tak nakazuje netykietka internetowa(taki regulamin) Nie pisz bez potrzeby dużymi literami, gdyż oznaczają one raczej krzyk i nie nadużywaj tego. :wariat:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Honorata13

Wiem co nakazuje regulamin, a jak chce GLOSNO cos powiedziec to tak robie. Mam ponad 30 lat i nie zycze sobie ciaglego pouczania, jak sie nie podoba to NIE MUSZE wcale wchodzic na strone , prosze powiedziec , smialo! A"kolega" buszmen sie przyczepil bo mu sie dowcip nie podobal a temat byl jego dziewczyny.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Z krzyczącymi ludźmi się raczej nie rozmawia. Lepiej poczytaj sobie Netykietę, bo widać, że nawet nie wiesz co to jest.
Netykieta jest to zbiór zasad kultury obowiązującej wszystkich(!) w Internecie
Niniejsza netykieta nie jest zbiorem sztywnych nakazów, ma na celu uświadomienie, pouczenie i zwrócenie uwagi na pewne zachowania i sytuacje.
Tak więc, skoro tak podkreśliłaś, że jesteś już dojrzałą osobą, zatem można wymagać od Ciebie kultury bycia i racjonalnego zachowania. Jak widzisz, Netykieta nie jest żadnym zbiorem zasad, a jedynie rad - aby nam wszystkim żyło się łatwiej. Jeżeli będziesz szła w zaparte, to pamiętaj, że Internet to globalna wioska i dla nikogo nie bedzie ważne ile ty masz lat i czego po tym oczekujesz.

Dowcip zaś zrozumiałem, a czepiam się jedynie treści. I podkreślam czepiam się na siłę, bo mi się nudzi, ot co.

A to, że wątek jest mojej dziewczyny wcale nie ma tu najmniejszego znaczenia. W ogóle nie pamiętam kto go zaczął i o czym był na początku.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Pomijając dowcip Mjowitka, który zwalił mnie pod biurko (dowcip puściłam w obieg po firmie, bo nie mogłam się powstrzymać ;-) ), muszę dołączyć do prośby Buszmena- Honorata13, prosimy o nie używanie CapsLock'a w nadmiarze.
Wiek nie ma tu absolutnie nic do rzeczy- wszyscy podlegamy temu samemu regulaminowi.
Dziękuję :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Honorata13

TO CZESC ,bawcie sie dalej sami wa wlasnym , ulubionym gronie.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Skoro sprawa nabrała takiego obrotu, a raczej zakończenia... nie chciałem się wypowiadać, ale teraz na koniec dodam, że niektórzy mają lat ile mają... a zachowują się bardziej niedojrzale i dziecinniej niż osoby z tego forum mające po 14, czy zaryzkuję, że i 12 lat.

Forum, Internet, ma to do siebie, że niezależnie od wieku i płci wszystkich obowiązują pewne społeczne normy, zasady, a kulturalne zwrócenie uwagi (niejednorktonie i nie przez jedną osobę) jeśli staje się okazję do obrazy... to rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać.

Cóż, szkoda.

Zatem miłej zabawy w gronie swej własnej osoby.
...
Hell[a]

Post autor: Hell[a] »

Honorata się obraziła? Czy sobie robi ... jaja? :smiech:
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Zlikwidowała wszelkie dane w swoim profilu, więc można się domyślać, że tak!
Hell[a]

Post autor: Hell[a] »

...
No cóż..dziwne..."nie rozumię tego".
ODPOWIEDZ