W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
SKLEROZA ANITKO! To jest troche tak jak w tej reklamie: "Pamietasz czy brales dzis BIL...L ???(tj. preparat na poprawe pamieci). Jesli nie pamietasz to z pewnoscia nie brales".
Mam,wierszyk dla WAS. "WYZNANIE MILOSNE". Chce CI powiedzec , ze Cie kocham, ale nie moge , moj przyjacielu.No bo Nas dziela lady, morza, Twoja ochrona i brak numeru. Jestes Idolem, spiewasz cudnie i tanczysz lapiac sie za.... spodnie. Ja nawet czasem mysle sobie , ze moze jest Ci tam niewygodnie. Bardzo sie martwie o Twe.... ten-tego a wiec Cie bardzo prosze dlatego, kup se Kochanie jeans'y BIG STAR'a, dla bezpieczenstwa jadrowego! KOCHAM CIE za ten WRZESNIOWY KONCERT, kiedy tak stalm w jesiennej slocie . A takze za to , ze dzieki Tobie sa w koncu czyste drzwi w Marriot'cie. Za kosciotrupka w bialych skarpetkach, co sie w video 'GHOSTS" przetacza. a w "SCREAM", za sliczny statek kosmiczny , co przypomina deske od sracza.....
I ja dołączam się do powitalnego "dzień dobry" na cześć Honorata13
Baw się dobrze (choć widzę, że zachęcać nie trzeba )
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"