HISTORY - MICHAEL mowi - POZDROWIENIA

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
ukakk

HISTORY - MICHAEL mowi - POZDROWIENIA

Post autor: ukakk »

Hej. Gdzies mam HISTORY na kasetach. i tam o ile pamietam, a dobrze pamietam Michael umiescil pozdrowienia dla fanow. Podobno pierwsze 4 mln kaset i plyt te pozdrowienia posiadalo :)

Na plycie cd HISTORY tego nie mam, wiec moze ktos by to zapodal w formacie mp3.

Michael mowi cos tam takiego. HI THIS IS MICHAEL JACKSON. I WOULD LIKE TO THANK ALL MY FANS AND FRIENDS FOR CONTINUING LOVE AND SUPPORT ALL AROUND THE WORLD. I HOPE TO COME AND VISIT YOU VERY SOON IN A PERFORMS FOR ALL OF YOU. I HOPE TO SEE YOU, TILL THEN GOOD BYE AND TAKE CARE. BYE"

cos mniej wiecej takiego, bo tyle pamietam.

Ma to ktos w mp3?
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

hmm czy to nie było w kawałku HIStory tym wolnym ??
ukakk

Post autor: ukakk »

nie !!!!!!!!! jezu czytajcie ludzie. To bylo na plycie HISTORY. bylo to na pierwszych 4 mln wypuszczonych egzemplarzy. Ja to mialem na kasecie, ale jak wiadomo kasety ju poszly gdzies do garazu a teraz plyty rzadza. Zapewne gdzies bym ta kasete wygrzebal. Te pozdrowienia byly mi sie zaraz po Come Together albo na samym koncu po SMILE.

Prosilbym o wersje w mp3.

Po prostu Michael sie nagral w studiu jak dziekuje fanom i ich pozdrawia.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

strasznie stary temat, ale odświeżę go trochę...
Czy ktoś może mi powiedzieć, czy tylko w tych 3 edycjach znalazły się to pozdrowienia ??
I czy tylko w tych 3 edycjach albumu jest wersja niecenzurowana TDCAU i HIStory z innym intrem początkowym ?
ODPOWIEDZ