W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam Was gorąco.
Na forum jestem dopiero od kilku dni,ale Michaela słucham od wielu lat :). Wszystko zaczęło się,kiedy miałam 4 lata. Pierwsza płyta,którą przesłuchałam była "Bad". Jako dziecko nie potrafiłam wymówić imienia mojego idola więc nazywałam go "moim braciszkiem" lub mówiłam na niego Malkien hihihi
Tak poza tym jestem zakręconą studentką z Katowic i mam nadzieję,że poznam tu równie zakręconych ludzi,fanów Malkienka ;) hihihi
Do zaczytania ;)
Wasza
Erna Shorter :*
Ostatnio zmieniony czw, 22 lis 2007, 23:57 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.
No no no witam serdecznie Sylwia Przedstawiam wszystkim moją dobrą koleżankę z grupy na studiach Nie tak dawno dowiedzialam sie ze mam na roku jeszcze jedną tak samo zwariowaną na punkcie Michael'a fanke Rozgość sie i..... ENJOY
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
"Malkien" - to jeszcze jest w porządku...ostatnio oglądałam relacje z pobytu Michaela w polsce a wszyscy fani krzyczeli z tym pięknym angielskim akcentem "Majkul,Majkul,Majkul!"
Witaj Erna Shorter
Z ciekawości zapytam....
Bo, kiedy patrzę na Twój avatarek to mam deja vu
Czy to nie jest czasem kadr z filmu "Labirynt"
P.S. Przepraszam, że na temat
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Witaj Erna Shorter
Z ciekawości zapytam....
Bo, kiedy patrzę na Twój avatarek to mam deja vu
Czy to nie jest czasem kadr z filmu "Labirynt"
P.S. Przepraszam, że na temat
Masz rację to własnie kadr z tego filmu :D uznałam,że ten robaczek,czy cokolwiek to jest idealnie nada się na postać Erny Shorter ;)
"Malkien" - to jeszcze jest w porządku...ostatnio oglądałam relacje z pobytu Michaela w polsce a wszyscy fani krzyczeli z tym pięknym angielskim akcentem "Majkul,Majkul,Majkul!"
Masz rację, takie zachowanie jest niedpuszczalne,tym bardziej,że to wołaja fani hehe. Pamietaj,że wtedy,gdy mówiłam na Michaela "Malkien" mialam 4 lata ,wiec chyba wiek mnie usprawidliwia chociaż troszkę ;) co nie??:]
Aha i dziękuję Wam wszystkim za tak liczne i gorące powitanie. Buziaki dla Iwonki i Michała,którzy mnie w to wkręcili ;) i pozdrawiam wszystkich forumowiczów,mam nadzieję,że będzie sie nam razem dobrze postować hehe.