W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Mam na imię Radek, mam 12 lat. MJ słucham od 3 lat, a jego prawdziwym fanem jestem od dwóch miesięcy. Moimi ulubionymi albumami MJ są m.in: Off The Wall, Thriller i Invincible.
Mam nadzieję, że spędzimy tu razem miło czas I że poznam wielu wspaniałych fanów MJ ^^
Na dvd "The ONE" Shaggy powiedział że martwi się o nowe pokolenie które nie wychowało się na muzyce Michaela a tu proszę - ostatnio na forum zarejestrowało się mnóstwo osób poniżej 15 roku życia...
Życzę wiele radości z korzystania z forum, odkrywania twórczości Michaela i poznawania wielu ciekawych i miłych ludzi, których Ci u nas dostatek!!
P.S.
To emailem do administratora forum przesłane (czyli do mnie) to Ty pisałeś, czy Twoi rodzice? Tak z ciekawości - rzadne negatywne konsekwencje za szczerą odpowiedź nie grożą
Witam Cię Cocking !!!
My już się dobrze znamy i mogę stwierdzić, że wyrośnie z Ciebie oddany fan . Jeszcze troszkę mojej szkoły i będzie cool . Miłego postowania.
Witaj Cocking w gronie MJówek
Miło widzieć, że młode pokolenie (stara się odezwała ) potrafi docenić zarówno dawne "czarne" albumy Michael'a, jak i te całkiemj nowe.
Baw się dobrze!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Witaj Cocking w gronie MJówek
Miło widzieć, że młode pokolenie (stara się odezwała ) potrafi docenić zarówno dawne "czarne" albumy Michael'a, jak i te całkiemj nowe.
Baw się dobrze!
Dzięki
A co chodziło Tobie z tymi "czarnymi" albumami MJ? Stare są najlepsze! Off The Wall i Thriller żądzą