Michael w "Rozmowy w toku"

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
lol

Post autor: lol »

Chyba się jednak odezwę, chociaż na początku powiedziałam sobie, że nic nie powiem - cóż, brak silnej woli.

Powiem szczerze, że powoli przestało mnie interesować jak Michael wygląda. Na początku polowałam na konkretną, prawdziwą informację o ilości jego operacji plastycznych (miałam jak najgorsze zdanie o nim). Teraz przestałam, bo chociaż nie wierzę w to, że miał ich tylko dwie, to parę osób na tym forum uświadomiło mi, że to wcale nie jest ważne. Mógł mieć ich 20, co z tego? To nie umniejsza mu geniuszu muzycznego. Ale też denerwuje mnie, jeśli ktoś mówi, np tak jak Mike, że ktoś powinien się "doinformować". Bo tak naprawdę, to żadna osoba na tym forum, nie powinna mówić, że w tej kwestii na pewno ktoś się myli, albo ma rację. To jest prywatna sprawa MJa, której myślę, że nigdy do końca nie wyjaśni i nie musi, bo po co. Chociaż z drugiej strony oszczędziłoby to nam wielu stron dyskusji. Myślę, że każdy powinien dać sobie spokój z jego wyglądem. Moim zdaniem MJ wygląda teraz strasznie - to jest moje zdanie. Ale przy nim zostanę i najlepiej by było, gdyby każdy przy swoim zdaniu pozostał, a nie przekonywał do niego innych, bo w tej kwestii nie ma zwycięzców.
Neverland

Post autor: Neverland »

Zgadzam się w 100% Szkoda, że artysta z tak ogromnym dorobkiem i talentem jest dziś kojarzony wyłącznie ze swoimi operacjami plastycznymi... To prawda, dziś Michael wygląda strasznie...
Awatar użytkownika
Kingoosia

Rozmowy w toku - operacje platyczne

Post autor: Kingoosia »

Właśnie się dowiedziałam od koleżanki, że leciała powtórka rozmów w toku o operacjach plastycznych. Niestety nie obejrzałam tego odcinka.
To co od niej wyciągnęłam:

X 2:47:55
ogladam rozmowy w toku jest o jakis operacjach plastycznych i jakis koles poszedl do chirurga ze zdjeciem michaela zeby mu zrobil taki sam nos ;p
ja 2:48:52
woow, kiedy to lecialo?
X 2:49:03
nie wiem
ja 2:49:08
i jakie to bylo zdjecie?
X 2:49:11
ale powtorka jest
ja 2:49:12
i skad to wiesz?
X 2:49:25
no nie pokazali przeciez
ja 2:52:51
a tego kolesia pokazali?
ja 2:52:56
mowili cos jeszcze o MJ?
X 2:53:12
no pokazali nawet podobny mial nos ;p
ja 2:53:18
ale do jakiej ery?
ja 2:53:24
Thriller, Bad?
X 2:54:15
i mowil jeszcze ze byl na koncercie mj i ze "tzryma sie kupy" bo jakis koles zaczal sie rzucac ze jezeli bierze przyklad z kogos kto sie rozpada po zbyt wielu operacjach to mu zyczy powodzenia
X 2:54:52
i nie wiem z kiedy ten koles powiedzial "jego pierwszy nos " ;p
X 2:55:12
i jeszcze mowil ze pierwszy chirurg michaela eksperymentowal na nim
ja 2:56:08
ze jak?
X 2:56:36
no ze eksperymentowal i dlatego efekt jest taki jaki jest
X 2:56:49
nie denerwuj sie bo nie ja to powiedzialam ;p
ja 2:57:02
chirurg Michaela?
ja 2:57:04
na nim?
X 2:57:08
i to co napisalam to nie doslownie tak bylo ale taki sens
X 3:01:05
nie
X 3:01:13
to nie byl ten sam chirurg
ja 3:01:19
no to jak?
ja 3:01:35
napisalas ze chirurg MJ eksperymentowal na nim
X 3:02:12
no ten koles poszedl do jakiegos tam chirurga ze zdjeciem michaela zeby mu zrobil taki sam nos
X 3:02:22
na nim czyli michaelu
ja 3:02:53
aa ze chodzi o to ze ten koles powiedzial ze chirurg Michaela eksperymentowal na Michaelu?
ja 3:02:59
a ladnie sie wyrazal o Michaelu?
X 3:03:09
no on tak
X 3:03:18
ale ci ludzie ze studia nie
ja 3:10:29
a ladny byl ten koles?
ja 3:10:39
i mial nos podobny do tego jaki Mike ma teraz?
ja 3:10:43
i co mowila Drzyzga?
X 3:11:08
koles taki raczej nie w moim stylu ale nos mial akurat ladny ;p
X 3:12:40
a dzryzga to niewiele mowila
X 3:12:55
ona to raczej niewiele mowi
X 3:15:00
ale ten jeden koles z widowni co powiedzial to ze jezeli bierze przyklad z kogos kto sie rozpada po zbyt wielu operacjach to mu zyczy powodzenia to mnie wkurzyl no normalnie mialam ochote go walnac ;p

Przepraszam, że tak to skopiowałam, ale chciałam napisać wszystko, czego się dowiedziałam ;-)
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
Faza17

Post autor: Faza17 »

O czym Wy wogole mowicie??gosciu mowil w sumie dobre rzeczy na temat Michaela...Wiec po co wogole ta rozmowa.... :wariat:
Honorata13

Post autor: Honorata13 »

Ogladalam, nawet kilka razy, ten gosciu po operacjach wygladal nie zle i mowil tez do rzeczy. :dance:
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

Post autor: Janet Jackson ;) »

Mike !
Najpierw piszesz że co ten Maciek (po 13 operacjach!) moze wiedziec o chirurgii plastycznej a pozniej dodajesz ze ty jestes w tym doswiadczony po 1 operacji?! heh whatever...

Wydaje mi sie że ten Maciek ma troche racji,w koncu troche tych operacji przeżył.
Ludzie! ciezko jest wam sie pogodzic z tym ze Michael mial na pewno wiecej niz 2 operacje? are u blind?! or what.. :podejrzliwy:
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

Odnośnie wyglądu Michael'a było już wiele tematów. Jak dla mnie wygląda źle i miał znacznie więcej niż 2 operacje. Koleś z programu Ewy Drzyzgi mówił całkiem sensownie i ja bynajmniej nie widzę w jego wypowiedzi elementów obraźliwych dla MJ. Nie ma się tym co tak bardzo ekscytować.

BTW....Ostatnio nie jestem częstym gościem na tym forum. A na pewno rzadko się udzielam ostatnimi czasy. Przeglądam sobie czasami jakieś tematy i z niektórych (choćby z tego) wieje ogromnym fanatyzmem. Ludzie. Miejcie swoje życie! Nie testujcie na sobie czegokolwiek (diety itd) tylko po to żeby sprawdzić czy np zapadną się Wam policzki i dzięki temu będziecie wiedzieli czy Michael miał operacje czy nie. To i tak nigdy nie da Wam żadnej odpowiedzi, a już napewno niczego nie zmieni. Poza tym sprawa wyglądu MJ jest dla mnie zupełnie drugorzędna. Ja cenię go wyłącznie za twórczość. Czasami tylko, jak przeglądam aktualne zdjęcia. to pytam siebie samego: "co on z sobą zrobił"?? Dlatego też zawsze mówiąc Michael Jackson przed oczami mam chłopaka z ery BAD i filmu Moonwalker.
Janet Jackson ;) pisze:Are u blind?! or what.. :podejrzliwy:
Yes. Some of them are totally blind.
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
just child

Post autor: just child »

Ja nie widze aby on w jakikolwiek sposów obrazał Michaela.
Ale dla mnie Michael wygląda no...ładnie.Może uznacie,ze mówię tak specjalnie,z wymuszenia,ale tak właśnie uważam.Ludzie nie powinni od niego wymagac aby w wieku 48 lat wyglądał tak samo jak w wieku 30 lat.To jest niemożliwe.W dodatku nikt nie jest w 100% pewny,że ta zmiana wyglądu spowodowana jest operacjami plastycznymi.Wiek robi swoje.Ludzie leczą własne komopleksy cały czas mówiąc jaki on jest brzydki,ale zastanawiało mnie to jak Michael odbiera takie komentarze. :knuje: Napewno nagminnie ich nie czyta,ale napewno zetknął sie z tym nie raz,nie dwa.
Whatzupwitu?
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

"Ja nie widze aby on w jakikolwiek sposów obrazał Michaela.
Ale dla mnie Michael wygląda no...ładnie.Może uznacie,ze mówię tak specjalnie,z wymuszenia,ale tak właśnie uważam.Ludzie nie powinni od niego wymagac aby w wieku 48 lat wyglądał tak samo jak w wieku 30 lat.To jest niemożliwe.W dodatku nikt nie jest w 100% pewny,że ta zmiana wyglądu spowodowana jest operacjami plastycznymi.Wiek robi swoje.Ludzie leczą własne komopleksy cały czas mówiąc jaki on jest brzydki,ale zastanawiało mnie to jak Michael odbiera takie komentarze. Napewno nagminnie ich nie czyta,ale napewno zetknął sie z tym nie raz,nie dwa." dokladnie zgadzam sie.....trudno zeby wygldal zawsz etak samo a nos daje duzo
ODPOWIEDZ