Butterfly

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Butterfly

Butterfly

Post autor: Butterfly »

Witam wszystkich bardzo serdecznie,
Jestem 18letnią dziewczyną. Mają charakterystyczną cechą jest spontaniczność - MJ zainteresowałam sie jakiś tydzień temu, więc niewiele o nim wiem. Zapoznałam się z płytą "The Essential" - wybrałam ją jako prezent gwiazdkowy ( chociaż pierwotnie chciałam "Dangerous", ale w sklepie nie było...). Muzyka jest ujmująca i wiem, że na jednym longplayu się nie skończy :). Przeczytałam większość tego forum (szczegulnie dot. procesu) i uważam je za świetne źródło iformacji o Michaelu. Nie wiem czy powinnam jeszcze coś o sobie dopisać, jak chcecie to pytajcie.
Pozdrawiam.
"Obawiaj się najlepszego i oczekuj tego co najgorsze"
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

witam Ciebie motylku na forum, majkel jeszcze urzecze Cie niejedną rzeczą, tak więc się nie martw :) bądź tu, obserwuj i jak coś to pytaj :)
pozdrawiam.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Dzień dobry Butterfly :-)
Jak miło jest słyszeć, że jest ktoś nowy, kto zadał sobie trud przetrząśnięcia tej góry informacji nt. procesu- lektura warta poświęconego czasu ;-)
Miejmy nadzieję, że dzięki temu forum odkryjesz jeszcze więcej ciekawych i ważnych informacji nt. Michael'a :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Witamy! :happy:

Może mi się wydaje, ale ostatnio coraz więcej nowych osób wchodzi na forum...Jakaś nowa fala popularności? Chyba naprawde jest tak jak kiedyś napisałam - Każdy kocha Michaela tylko nie każdy jeszcze o tym wie...

Majkelzawszespoko - taak, on ma coś w sobie co sprawia że urzeka wszystkich...

BTW, uważaj na to forum - uzależniaxD Ostatnio stwierdziłam że moge przesiedzieć przy komputerze nawet 5 godzin [wersja oficjalna]
Pisząc, czytając stare posty itd...
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

BillieJean pisze:BTW, uważaj na to forum - uzależniaxD Ostatnio stwierdziłam że moge przesiedzieć przy komputerze nawet 5 godzin [wersja oficjalna]
Pisząc, czytając stare posty itd...
:diabel2: Czy ja już nie pisałam, że to właśnie najdziwniejsza rzecz, jaką robię z powodu...MJ'a?
:diabel:
Nic na to nie poradzę, że z każdą wolną chwilką to forum przyciąga mnie jak magnes glupija

Witam Butterfly i rozgość się tu na wiele lat ;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Cześć,Welcome,Wilkomen etc.

Wytłumacz mi co to są te ziemie utracone?Gdzie mieszkasz na śląsku,pomorzu zachodnim?a może na kresach? :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Ja również WITAM!

Have a nice time with us ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Maro pisze:ziemie utracone?
Ukradzione nie utracone.

Witam serdecznie, udzielaj się często na 4um ;-)
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Jak dla mnie ziemie "ukradzione" to tereny Litwy i Ukrainy z Lwowem i Wilnem na czele :D no ale nie wiem :-/
ObrazekObrazek
Butterfly

Post autor: Butterfly »

wiedziałam, że ziemie "ukradzione" wzbudzą zainteresowanie. Mieszkam w zachodniopomorskim, ale marzą mi sie kresy - nie to, ze kiedyś tam mieszkałam tylko jakoś tak w mojej rodzinie dużo sie mówi o tamtych stronach. A niektóre kręgi niemieckie myślą, że dzisiejsze ziemie zach. powinny być im zwrócone. Z tąd ta nazwa, ale dla mnie to taki żart - :D, bo nie mam nic wspólnego z wszechpolakami ....

A te forum naprawde uzaleznia :).
"Obawiaj się najlepszego i oczekuj tego co najgorsze"
Hell[a]

Post autor: Hell[a] »

Hej Motylku! :happy:
ODPOWIEDZ