Cześć
Cześć
Witajcie. Jestem Magda, mam 21 lat. Jestem z Zawiercia, ale studiuję w Krakowie. Fanką Michaela jestem od 16 lat i stałam się nią za sprawą rodziców, MTV i albumu BAD.
Jeśli chodzi o muzykę to uwielbiam przede wszystkim Depeche Mode i wybraną muzykę lat 80 i 90.
pozdrawiam wszystkich
Jeśli chodzi o muzykę to uwielbiam przede wszystkim Depeche Mode i wybraną muzykę lat 80 i 90.
pozdrawiam wszystkich
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
- Moon_Walk_Er
- BillieJean
- majkelzawszespoko
Re: Cześć
Rodzice też fani? Czy TYLKO Go lubią?Maggie00 pisze:Fanką Michaela jestem od 16 lat i stałam się nią za sprawą rodziców(...)

Ps. Witam i czuj się tutaj, jak w domu :]
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Re: Cześć
[Rodzice też fani? Czy TYLKO Go lubią?
]
Rodzice tylko go lubią.
Mama lubi w zasadzie wszystko, co jej podsunę, a tata woli zdecydowanie mocniejszą muzykę (musi być gitara elektryczna, perkusja i ostra gra), ale to oni dali mi pierwszą kasetę MJ, gdy miałam ze 4 czy 5 lat i tak się zaczęło...
Dziękuję za miłe powitanie

Rodzice tylko go lubią.
Mama lubi w zasadzie wszystko, co jej podsunę, a tata woli zdecydowanie mocniejszą muzykę (musi być gitara elektryczna, perkusja i ostra gra), ale to oni dali mi pierwszą kasetę MJ, gdy miałam ze 4 czy 5 lat i tak się zaczęło...
Dziękuję za miłe powitanie

Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher