Newsy ze studia w formie wizualnej (zdjęcia zrobione w studio nagraniowym
chyba 3 grudnia). Przynajmniej w przypadku VR mamy jakiś dowód, że pracują
w studio nad płytą, nie to co w przypadku nGnR...

Slash to chyba prosto z joggingu do tego studia przyszedłDominika pisze:]Velvet Revolver - Newsy
Newsy ze studia w formie wizualnej (zdjęcia zrobione w studio nagraniowym
chyba 3 grudnia).
http://img98.imageshack.us/img98/40/1506272687lvi3.jpg
No trudno ech:/Dominika pisze:BTW no cóż, nadziei na płytę CHD w tym roku już nie ma.
a nie produkuję się? Na tym forum są same ciekawostkiville pisze:może zaczniesz produkować się w kategorii ciekawostki?
Tak, to prawda.Ostatnio na forum Nightraina natknęłam się na informację, że Izzy na pokładzie samolotu oddawał potrzeby do popielniczki (hahaha) - czy to prawda?
lol, ja też nie mogę znaleźć. Ale pamiętam, że wrzucałam kiedyś trochę zdjęć na myspace http://www.myspace.com/103613019 niektóre były właśnie z cgm. Zobacz pod link zdjęcia z koncertu w Warszawie - może jest tam to co Ci trzeba. btw. a po co Ci to zdjęcie tak nagle? :>Dominika pisze:Nie mogę
odnaleźć galerii na cgm ze zdjęciami z koncertu gunsów w Warszawie, a
pilnie potrzebuję (na jutro =P) takiego zdjęcia z Axlem i Robinem, które pamiętam, że
chyba właśnie tam było - takie duże i dobrej jakości. Z góry gracias za pomoc!
Myślałam, że to tylko ja jestem taka zagubiona w czasoprzestrzeni. Popełniłaś dokładnie ten sam błąd co ja dziś rano, jak pisałam na dwóch innych forach GNR, o tym, że koncert został anulowany. Napisałam, że koncert w Fresno miał się odbyć wczoraj, a przecież ten koncert miał się odbyć 13 grudnia, a 13 jest dopiero dziś. Czyli koncert miał się odbyć dziś wieczorem. Ale to zakręcone.GN'R - Newsy
Wczorajszy koncert Guns n Roses w Fresno (California) został odwołany z przyczyn jak dotąd nieznanych.
gunsnroses.com
To chyba toel_loko pisze:http://www.aftonbladet.se/vss/goteborg/ ... 25,00.html
"Sweden's biggest newspaper, Aftonbladet, recently held a gingerbread contest where people could send in their contribution in any form or shape. One of GnrDaily's webmasters made a copy of a classic Axl Rose pose.
Today the winner was announced. Unfortunately Axl didn't win, but he was published and mentioned as one of the top five in the contest! "
Suuuper dziękiSUNrise pisze:Ale pamiętam, że wrzucałam kiedyś trochę zdjęć na myspace http://www.myspace.com/103613019 niektóre były właśnie z cgm. Zobacz pod link zdjęcia z koncertu w Warszawie - może jest tam to co Ci trzeba.
Na autografbtw. a po co Ci to zdjęcie tak nagle? :>
no problemDominika pisze:Suuuper dzięki!
Ah no faktycznie. Ja ostatnio działam na zwolnionych obrotach, nie zwracaj więc uwagi.
Temat z ciekawostkami zacznie się rozwijać =]
To bardzo proste. Slash w 1998 roku kupił sobie dom w Beverly Hills, który wcześniej należał m.in. do Romana Polańskiego.Dawno
temu (kilka lat temu) czytałam w jakiejś gazecie dla gospodyń domowych
typu "Viva" =D o domach... raczej willach sławnych ludzi. I przypomniałam
sobie, że była między innymi mowa o posesjach Romana Polańskiego i daję
sobie głowę uciąć, że było tam (w związku z jego domem) zdjęcie Slasha (bo
jak można sobie Slasha nie zapamiętać, rzuca się w oczy, choć wtedy byłam
jeszcze daleka od interesowania się nim). Co Slash miał wspólnego z domem
Polańskiego, o ile w ogóle miał? =/
Shannon zmarł w październiku 1995 (o ile dobrze pamiętam). Lata 1995-1999 to czas kiedy Axl w ogóle się publicznie ani nie pokazywał ani nie wypowiadał. (Oczywiście pomijając jego słynne aresztowanie 10 lutego 1998 na lotnisku i krótki wywiad dla MTV w grudniu tego samego roku). Nie znaczy to, że zapadł się wtedy pod ziemię i nic nie robił, bo... był przecież widywany niejednokrotnie w różnych miejscach,... pamiętam to dobrze, bo jak nadeszła w '96 roku wiadomość, że ktoś spotkał Axla w sklepie jak kupował sobie spodnie na słynnej Aleji Melrose (to tam gdzie Slash kupił w 1987 roku swój pierwszy w życiu cylinder) - więc w tamtych czasach każde info. odnośnie tego, że gdzieś widziano Axla było świętem. Albo np. w tym samym roku Axl był na after party po koncercie zespołu Red Hot Chili Peppers, też wtedy było o tym głośno. Poza tym on naprawdę w latach 94-98 bawił się z muzyką, siedział co dzień w studio i eksperymentował z elektroniką, z rapem i wszelkimi dość nietypowymi jak na GN'R sprawami, tylko, że z tych jego eksperymentów nic nie wynikło. Tommy Stinson miał na to chyba dość spory wpływ, bo jak doszedł do zespołu, to powiedział Axlowi coś w sensie, że on w zespole techno grał nie będzie i Axl zszedł na ziemię i z powrotem odmienił swoje zainteresowania muzyczne z techno i rapu na brzmienia bardziej rockowe. O ile dobrze pamiętam to było to w studio The Complex jeszcze Sorum i Duff zanim odeszli z zespołu w tym studio bywali, a Axl w nim po nocach eksperymentował, nagrywał (tylko sobie wiadome rzeczy), a później Mike Clink przeniósł go i nowopowstały zespół do studia w San Fernando Valley, nawet istnieje zdjęcie Fincka zrobione w tym studio). Ale boższ o czym ja piszęel_loko pisze:Czy Axl, lub ktoś z GNR, mówił cokolwiek na temat Shannon Hoon po jego śmierci?