W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Po wielu próbach i blokadach rejestracji nareszcie udało mi się do Was dołączyć! Dopiero przed chwilą zorientowałem się, że kod przy rejestracji należy wpisać z dużych liter Niniejszym witam Was!
Drogi d34m0n_chi1d
przeniosłem (wydzieliłem) Twój post do właściwego działu na forum...
nie zaczynaj nowego tematu zupełnie nie na temat w danym wątku - załóż nowy w odpowiednim dziale na forum.
p.s. mam nadzieje, ze nie bede musial sie powtarzac.
Witamy nowego Brata
A jeśli Siostrę, to.... też witamy
P.S. Od razu poproszę o wyjaśnienie pochodzenia nick'u Demonicznego Dziecka
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Od lat miałem inny nick (używam go do dziś), brzmi on ChildAngel. Jednak pewiena osoba z UK widząc mój nick wymyślił nowy i tak już zostało. Zastanawiałem się czy nie wpisywać się tutaj ChildAngel, ale zostałym przy d34m0n_chi1d. Tak oto poznaliście historię mojego nicku.
d34m0n_chi1d pisze:Od lat miałem inny nick (używam go do dziś), brzmi on ChildAngel. Jednak pewiena osoba z UK widząc mój nick wymyślił nowy i tak już zostało. Zastanawiałem się czy nie wpisywać się tutaj ChildAngel, ale zostałym przy d34m0n_chi1d. Tak oto poznaliście historię mojego nicku.
Aż mnie korci zapytać, dlaczego ta osoba z UK zmieniła Aniołka na Diabełka
Ale nic to- ponoć ciekawość to pierwszy stopień do.... piekła
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"