W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
witam fanów Michaela Jacksona!!!! mojego Króla, mojego Boga i mojego życia!! Jestem Jego fanką od ok. roku. jeszcze jakieś 4 lata temu moja siostra lubiła Go razem ze mną ale teraz jej idolem jest ktoś inny. ja nie wiedziałam w tedy o Nim wiele, właściwie słuchałam tylko Jego muzyki i zachwycałam się Jego twarzą, tymi oczami i zachwycającym uśmiechem. po jakimś czasie pojawił się film "władca pierścieni" w kinach i teraz moim idolem był orlando bloom. ale wiadomo że najwspanialszy zwycięża. tak samo i Mike zwyciężył i miłość wróciła. jest jednak ta różnica, że nie kocham już tylko Jego muzyki ale też Jego samego :D no ok napisze wam jeszcze takie info o mnie :D
mam na imie asia, 14 lat ( może 13 nie jestem pewna :D) i chodze do gimnazjum plastycznego we wrocławiu. na tym forum już byłam ale nic nie pisałam. teraz mam zamiar to zmienić i pokazać że żyję :D mam nadzieję że będe miała czas. pozdrawiam Was mocno!
Witaj michaelfanka- miło widzieć kolejnego fana
Nie ukrywam jednak, że to:
michaelfanka pisze:mojego Króla, mojego Boga i mojego życia!!
....mnie z lekka zaniepokoiło
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
michaelfanka pisze:mojego Króla, mojego Boga i mojego życia!!
Fanatyzm w takim młodym wieku... ekhm
Ja myślę, że w takim młodym wieku to dość naturalne.
Jak ja miałam 9-13 lat, to też miałam kilku takich "bogów" - MJ był jednym z nich . Z wiekiem to mija (gorzej jakby było odwrotnie).
Asiu pozostaje mieć nadzieję iż odwiedzając 4um przekonasz się, że Michael jest bardziej ludzki niż boski - a przez to jeszcze bliższy sercu każdego fana
Ściskam cieplutko na powitanie
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"