Teleplotki w TVP3

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

Dziękuję wszystkim za pozdrowienia. Od prawa do lewa i od lewa do prawa. Nie sądziłem, że informacja ta wywoła tyle radości. Ja nagrałem na DVD ale dopiero rozpocząłem płytę więc miną z 2 miesiące nim znajdę w telewizji 2 godz materiału o mj, żeby ją zamknąć i móc coś z tym dalej robic. Poza tym nie umiem z DVD wydobywać pojedyńczych nagrań, więc jak nikt nie zamieści tego wcześniej to ja potem kiedyś tam mogę zrobić torrenta z całej płyty. :wariat: :wariat: :wariat:
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

SUNrise pisze:Dla tych co dziś nie obejrzą, jutro będzie powtórka tego programu o godz.
10:50 Teleplotki /stereo/
Uprzejmie donoszę, że powtórki o 10:50 nie tylko w stereo :hahaha:, ale wcale nie było. Obeszłam się smakiem :-/
Pozostaje nam jedynie czekać na tego torrenta od Krzyśka za minimum 2 miesiące :wariat:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Lika pisze:
SUNrise pisze:Dla tych co dziś nie obejrzą, jutro będzie powtórka tego programu o godz.
Uprzejmie donoszę, że powtórki o 10:50 nie tylko w stereo :hahaha:, ale wcale nie było.
Na TVP3 KRAKÓW powtórka była :]
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

SUNrise pisze:
Lika pisze:
Uprzejmie donoszę, że powtórki o 10:50 nie tylko w stereo :hahaha:, ale wcale nie było.
Na TVP3 KRAKÓW powtórka była :]
A czy to nie było zatem jakoś trochę wcześniej? Bo ja nie chcąc się spóźnić włączyłam TV o 10:45 i już się zaczynał program, który (według info. w telegazecie!) miał być po Teleplotkach :smutek:

Zaraz się okaże, że u mnie w domu wszystkie zegarki szwankują :glupi:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
ODPOWIEDZ