Skąd wiesz, że ją widziałam?,lol. Panna m.b. zrobiła mu to zdjęcie. Hmmm... muszę przyznać, że naprawdę piękne zdjęcie zrobiła..., Robuś wygląda jak aniołek ....szlachcic - no niech Ci będzie. O Jezu

.
Tommy jak to Tommy

Dominika, where are you?
Są jakieś zdjęcia z ostatnich koncertów?
Sprawdź na newgnr.
A tak a propos zdjęć. Właśnie oglądałam przed chwilą fotki Katriny (wiesz, tej ze Szwajcarii) która była razem z Jarmo na tournee Gunsów USA-Kanada. Już oboje trzy dni temu wrócili. Ja czekam na wielkie sprawozdanie Jarmo, które obiecał, że napisze w swoim diary tzn. na blogu jak wypocznie.
W sumie nie ma tam wiele zdjęć z koncertów, raczej takie krajobrazowe plus z imprez. Może nie będzie mieć nic przeciwko jak dam do nich link
>fotki<
Zatem wszystko już do ceremonii gotowe :] aha będziemy go chrzcić przy akompaniamencie Godfather'a w wykonaniu Slasha.....z taśmy niestety, bo Slash powiedział, że bardzo mu ale to bardzo przykro, ale nie zdąży do mnie na sobotę rano dolecieć, żeby móc wykonać osobiście.
Ech, to wielka szkoda, bo Slash byłby wspaniałym mistrzem ceremonii, coś na wzór The Underground Comedy Movie.
Tak czy inaczej, to może powczuwamy się już w atmosferę...
>Slash playin solo and Godfather Theme< - świetna scena jak Axl do niego podchodzi
Ustalamy jadłospis:
Ja i Dominika jemy oscypki
SUNrise i mój piesek jedzą kotlety :D.
LOL
czy ja kiedykolwiek tę płytę usłyszę cokolwiek na niej będzie.
Płyta wyjdzie. Ale nie pytajcie mnie "KIEDY". LOL. Ja pytałam 3 tygodnie temu Jarmo o to, czy wie kiedy wyjdzie CHD. Odpowiedział, że "nie zna daty".
Więc nie męczę go już więcej tego typu pytaniami. Nie wiem czy on zna datę czy nie zna. Ale wiem, że nawet jeśli wie coś na ten temat, to nie może o tym mówić. Zapewne Merck kazał mu zaprzeczać jeśli ktoś go zapyta... On jest niezwykle lojalny względem tego zespołu, poświęcił Gunsom tak wiele w swoim życiu, myślę, że nikt nie zdaje sobie sprawy z tego jak wiele...
To, że jest dziś w bliskim kontakcie m.in. z Merckiem i Betą, że jest zapraszany przez zespół po każdym koncercie na backstage... Naprawdę sobie na to zasłużył.
Ale myślę, że płyta będzie wspaniała,...myślę tak, bo wierzę w talent tych chłopców.
Jeden zero dla Ciebie.
Ok. w takim razie ja też powiem wreszcie coś bardzo szczerze. Ja też wiem, że nie zawiodę się na tej płycie.
Sam Izzy powiedział, że nowe utwory nowego GNR są świetne, o piosence Better powiedział "Better is a great song". A o newGNR powiedział, że jest dumny z tego zespołu, że Ci faceci są niesamowici.
Btw. Ja też jestem dumna z newGNR.
Co jeszcze do występów Izzy'ego z newGNR,...to nie Axl poprosił o to Izzyego, ale sam Izzy zapytał Axla czy może dołączyć do niego i jego nowego zespołu na koncerty. Axl się oczywiście zgodził i takim sposobem zobaczyliśmy Izzy'ego np. w Warszawie.
Rozmawiałam o tym trzy dni temu z jednym fanem, który był razem z jarmo na dwóch imprezach (backstage) z Gunsami w USA i po wszelkich ogólnych obserwacjach doszliśmy do wniosku, że wyraźnie da się odczuć to, że Izzy chciałby wrócić do GN'R. Chciałby no ale cóż,...jest nowy skład zespołu i na dzień dzisiejszy nie jest możliwe by Izzy grał na stałe w GN'R.
Nowi Gunsi nie mają zamiaru zwolnić się z tego zespołu, by zrobić miejsce dla członków z klasycznego składu i się nie zwolnią. Ja oczywiście nie narzekam, bo osobiście bardzo kocham nowy zespół.
No i jeszcze Beta, która ma dość duży wpływ na Axla. Ona ma się za ich mamę i broni ich jak może. Gdy ktoś z fanów mówi o reunionie, o Slashu to się zawsze wścieka. Kiedyś ktoś wspomniał coś o "powrocie" Izzyego do GNR, to ona mu wyłożyła: "Do you REALLY think that Axl needs Izzy's help for anything? Izzy is the one who called asking if he could play couple shows(...) etc."
Poza tym powiem wam coś jeszcze, ale nie bierzcie sobie tego zbytnio do serca. Ten sam znajomy powiedział mi, że być może Izzy pojawi się gościnnie na ChD. Ale to naprawdę nie jest nic pewnego, więc nie nastawiajcie się, po prostu takie słuchy chodziły....
Chyba że nastąpi reunion :/, który jak wiemy nie nastąpi.
Nie, reunion póki co nie jest w planach ani Axla ani Slasha ani przede wszystkim aktualnych członków zespołu

.
Wiecie jak takie zasychające błoto na skórze szczypie i w ogóle jakie to nieprzyjemne uczucie.
Robin to chyba ten koncert na Woodstocku pamięta do dziś.

To Trent go tak urządził. Swoją drogą Robin nie pozostał mu dłużny.
ok. dominika&SUNrise see-you-tomorrow.
see you.
Aha. P.S. Znacie radio
http://www.knac.com - kliknijcie na Listen. Świetne radio. Rozmawiałam wczoraj chwilę z Lonnem... opowiadał mi o tym jak jego przyjaciel Ian Astbury był w Nepalu w 2000 roku, a później po powrocie gościł u niego w radiu 6 lat temu i w audycji w tymże radiu knac, opowiadał mu o swojej pielgrzymce do Kathmandu. Lonn to naprawdę przefajny facet. On genialnie opowiada i ma tysiąc historii do opowiedzenia na sekundę. Zna całe rockowe środowisko, tak, że już wszystko wiem, który muzyk gdzie mieszka, co robi prywatnie i co je na śniadanie. LOL.
Poza tym powiedział że Megan (jego córka którą Axl Rose niańczył kiedyś na jego urodzinach) jest bardzo nieposkromioną nastolatką... to chyba po tacie

.
No to tyle. Idę już spać, by być w formie na jutrzejsze ceremonie

.