No to ja wiem.Moon_Walk_Er pisze:Tak. Arabowie, piszą od prawej do lewej, a my od lewej do prawejMJowitek pisze:To znaczy jak?M.Dż.* pisze: Fala meksykańska jest po europejsku- przecież to oczywiste
Od prawej do lewej jak po arabsku na tym obrazku, czy od lewej do prawej jak nie na obrazku, o którym zresztą mówimy?
Dlatego skojarzyło mi się, że te falujące lentilki też robią fale po arabsku, bo od prawej do lewej. Tylko, że się okazało, że one robią fale meksykańską, która to wykonywana jest z lewej do prawej po europejsku, co jest oczywiste, jak Kasia już to zauważyła. I ja się właśnie zastanawiam, czy one robią klasyczną falę meksykańską po europejsku w kierunku arabskim i że to jest normalne, czy też one wykonują falę prowokacyjną z punktu widzenia swej kierunkowości poziomej i czy to działanie jest zamierzone czy nie. spodziewam się, że Kasia mi udzieli jasnej odpowiedzi na to pytanie...
Nie wiem czy dla Krzyśka jest to tak ważne w jaki sposób go pozdrawiają falujące lentilki, ale mnie to zaintrygowało.
Nie byłam tak przejęta od czasów sprawy kurczaka i jego jajka.