Witam fanów Michael'a
Witam fanów Michael'a
Witam!
Mam na imię Marek mam 18 lat. Mieszkam w niewielkiej miejscowości położonej w pół-wsch Polsce. Mianowicie w Czarnej Białostockiej
Moja przygoda z MJ zaczęła się bardzo dawno temu. Nie wiem dokładnie ile wtedy miałem lat, ale do dziś pamiętam jak w 1993 albo 1994 roku w telewizji był film Moonwalker. Spodobał się dla mnie jak nigdy. Pierwsze co zrobiłem po dostaniu komputera i podłączeniu internetu, to szukałem tego filmu.
Nie słucham MJ jako POP'u czy Rocka. Bardzo podobają się dla mnie kawałki takie jak
"Smooth Criminal"
"Billy Jean"
"Beat It"
"Thriller"
"Dirty Diana"
i wiele wiele innych.
Słucham Michael'a jako muzyki która potrafi pobudzić ludzkie serce. Potrafi tak odcisnąć na sobie piętno ze aż same łzy lecą do oczu.
Wg. są to kawałki takie jak:
"Will you be there"
"We are the World"
"Man in The mirror"
Powiedział bym też że i kawałek
"Black or White".
Dla mnie Michael jest wielkim człowiekiem wiele pomógł dla ludzi.
I kocham utwór "Will you be there" jest piękny.
Na tym forum znalazłem się ponieważ szukam teledysków MJ'a i zapisów koncertów jakie wydał, oraz chciałbym się dowiedzieć więcej o Michael'u Jackson'ie. Jak także i pomóc dla innych coś znaleźć.
Mam na imię Marek mam 18 lat. Mieszkam w niewielkiej miejscowości położonej w pół-wsch Polsce. Mianowicie w Czarnej Białostockiej
Moja przygoda z MJ zaczęła się bardzo dawno temu. Nie wiem dokładnie ile wtedy miałem lat, ale do dziś pamiętam jak w 1993 albo 1994 roku w telewizji był film Moonwalker. Spodobał się dla mnie jak nigdy. Pierwsze co zrobiłem po dostaniu komputera i podłączeniu internetu, to szukałem tego filmu.
Nie słucham MJ jako POP'u czy Rocka. Bardzo podobają się dla mnie kawałki takie jak
"Smooth Criminal"
"Billy Jean"
"Beat It"
"Thriller"
"Dirty Diana"
i wiele wiele innych.
Słucham Michael'a jako muzyki która potrafi pobudzić ludzkie serce. Potrafi tak odcisnąć na sobie piętno ze aż same łzy lecą do oczu.
Wg. są to kawałki takie jak:
"Will you be there"
"We are the World"
"Man in The mirror"
Powiedział bym też że i kawałek
"Black or White".
Dla mnie Michael jest wielkim człowiekiem wiele pomógł dla ludzi.
I kocham utwór "Will you be there" jest piękny.
Na tym forum znalazłem się ponieważ szukam teledysków MJ'a i zapisów koncertów jakie wydał, oraz chciałbym się dowiedzieć więcej o Michael'u Jackson'ie. Jak także i pomóc dla innych coś znaleźć.
Witam Ciebie Serdecznie jako pierwszy :D znajdziesz tutaj wielu ludzi którzy maja bzika do szescianu na punkcie MJ. Napewno znajdziesz tutaj wiele informacji na temat MJ jak i takze ludzi ktorzy posiadaja wielka wiedze na temat tego cudownego artysty. Zycze milego korzystania z forum. POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony ndz, 10 gru 2006, 16:12 przez wirus2006, łącznie zmieniany 1 raz.
- Final Cloud
- Stanisław Leon Kazberuk
- Janet Jackson ;)
- Stanisław Leon Kazberuk
- Moon_Walk_Er