Heheh masz absolutejszyn rejszyn. Na HTGTH to chyba zaglądają wszyscy: członkowie zespołu GN'R i masa innych osób (związanych z GN'R). Nawet Beta tam pisze, kiedyś widziałam jakiś jej post (najczęściej ochrzania fanów za kłamstwa, które o Axlu i gnr fani wypisują).SUNrise pisze:Jestem pewna, że członkowie zespołu GNR (no bo nie oszukujmy się, taki Robin wie, co to internet i co to fora), ich rodziny, przyjaciele, managerowie, żony, dzieci, kochanki, bracia, siostry, sąsiedzi etc. zaglądają na takie fora jak HTGTH i przeglądają niektóre tematy. Więc hmmm nie mam zamiaru na anglojęzycznych stronach zachwycać się Robinowym tyłkiem
To jest właśnie to, ludzie piszą o różnych rzeczach na forach i nawet nie zdają sobie sprawy z tego, jak wiele osób czyta ich posty, a przede wszystkim, że mogą czytać te posty ich idole... czyli osoby o których piszą i do których się ślinią :p, i czytają je, nawet jak się do tego głośno nie przyznają. Wiadomo, że Axl albo Robin nie powiedzą głośno: "Hej czytamy forum HTGTH albo forum MyGNR", albo jakies inne, ale jest więcej niż prawdopodobnym, że przeglądają czasem fora...
Tak jeszcze mniej więcej w tym temacie. A raczej w temacie Trenta i NIN, czy Reznor ciągle chodzi z tą dziewczyną klik, klik Poza tym...ta niby kobieta Trenta też podjęła "nasz" temat, o którym rozmawiamy: "Do you realize that many people read these boards? My family, my friends, Trent's friends and business associates. You think you are just talking on a board. This shit travels."
Kto im tę stronę robił :rotfl: i gdzie się podział ten tekst z głównej strony, który był tam dnia pierwszego i który mówiłDziś nareszcie ruszyła oficjalna strona zespołu Guns N' Roses.
www.gunsnroses.com
- "The most Dangerous Band In The World Is Back!"
- "Axl Rose and the Gunners are out on the road to save rock 'n' roll once again."
Strasznie mnie to rozśmieszyło jak to zobaczyłam, bo wiecie ja kocham newGuns n roses, ale te hasła to chyba troche naciągane są/były bo nie wiem gdzie się podziały.
Poza tym strona bardzo przeciętna.
Mnie to on tu przypomina jakiegoś Janka Muzykanta. Albo górala spod Tater :p, albo jeszcze takiego bacę co owce na hali wypasa. Swojskie klimaty :]SUNrise pisze:aaa...kocham tę fotkę! To tylko potwierdza moją teorię o Robusiu włóczykiju.Dominika pisze: http://i112.photobucket.com/albums/n162/d-gnr/robin.jpg
Robin ma chyba podobnie, gdzies kiedyś czytałam jak napisał do jednej osoby, odpowiadając na jej pytanie (nie pamietam dokładnie jakie, ale napisał temu komuś: "wspieraj brata, wspieraj rodzinę, wspieraj muzykę, wspieraj naukli ścisłe" hahah...SUNrise pisze:Cathy (...) namawia innych rodziców żeby zawsze wspierali swoje dzieci w tym co robią, w ich hobby, zwłaszcza jeśli tym hobby jest muzyka. Tak na marginesie, to Robin jest pod wieloma względami do swojej mamy podobny,
Achhh Sunny big thx za tego posta o rodzince Robina, ja o paru rzeczach nie maiłam pojęcia. O tym kim jest jego mama np. DZIĘKI!

fuckin' HOT!!!!! Ty to sobie jednak zawsze weźmiesz najlepsze mięso :p.... a dla mnie co w tym zespole zostało?? Dizzy!!SUNrise pisze: Robinowy ass(z koncertu 23 września w Kroq)
![]()
Coś znalazłam, to nie Robin, ale też fajne zdjęcia :] dla odmiany

papa evrybady!