Islamiści.

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
cocainegirl

Islamiści.

Post autor: cocainegirl »

Zastanawiam się, jakie macie zdanie na ten temat. Dzieje sie to wszystko wokol nas. Ostatnio znow zaszla nieprzyjemna sytuacja. We Francji muzulmanie wdarli sie do redakcji satyrycznej gazety Charlie Hebdo i zabili bodaj jedenascie osob. Nie wiem juz co o tym myslec. Moim zdaniem gdyby siedzieli w swoim kraju nic by sie nie dzialo, a jesli chca byc w Europie, to niech sie dostosuja do naszej kultury, a nie probuja dostosowac nas do ich kultury. Jakie jest Wasze zdanie? Jakie macie odczucia?
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
daria3891

Post autor: daria3891 »

Na wstepie powiem, ze mieszkam we Francji wiec jestem dosc blisko ogniska problemu. Nie wiem, ale moim zdaniem grupa ekstremistow nie powinna przyslaniac milionow osob wierzacych w Allaha.
Osobiscie jestem bardzo tym poruszona i uwazam, ze wladze europejskich panstw powinny wyostrzyc zapobiegawczosc !
cut that out!
ODPOWIEDZ