Możliwość usunięcia konta?
Ale przecież nikt cię tu na siłę nie trzyma. Jak nie chcesz już tu uczestniczyć to poprostu się nie loguj tutaj. Ja też mam konta na innych forach , w których przestałam uczestniczyć , ale poprostu nie loguję się tam i nie piszę. Nie widzę problemu.
Ostatnio zmieniony ndz, 18 lis 2007, 15:27 przez Iza_, łącznie zmieniany 1 raz.
JAK USUNĄĆ KONTO Z TEJ STRONY?
chcę usunąć konto z tej strony ponieważ nie korzystam z niego.
W FAQ jest tak:

Mógłbyś więc usunąć moje konto?
Więc albo jest taka możliwość albo nie. Czy użytkownik, który chce usunięcia swojego konta musi spamować albo obrażać innych, żebyś usunął konto w odwecie? Osobiście jak nie korzystam z czegoś to chcę usunąć. Na innym forum o identycznym wyglądzie i zapewne funkcjach (choć się na tym nie znam) usuwanie kont jest możliwe czego dowodem jest poniższy obrazek:Rejestrowałem się kiedyś ale nie mogę się już logować! Najbardziej prawdopodobne powody takiego stanu to: wpisałeś niewłaściwy login i hasło (poszukaj email'a, który dostałeś po rejestracji) lub administrator usunął twoje konto z jakiegoś powodu. Być może stało się tak, ponieważ nic nie napisałeś? Często administratorzy usuwają użytkowników, którzy w ogóle nic nie napisali aby zmniejszyć rozmiar bazy danych. Spróbuj zarejestrować się ponownie i bądź aktywny w dyskusjach.

Mógłbyś więc usunąć moje konto?
- cocainegirl