Kto z Was kocha tańczyć? Tutaj macie coś właśnie dla Was! Ja wpłaciłem zaliczkę ale nie pozwolą mi rodzice za oceny a miejsce i tak musi ktoś zająć.. Biorąc udział jednocześnie ratujecie mi dupę... Wstępne informacje o obozie:
Termin – 20.07.2014 – 30.07.2014 ( 10 noclegów)
Miejsce – Złoty Stok, Ośrodek Sport – Kompleks, ul. Chemików 8 (www.sport-kompleks.pl)
Cena – 1100 zł (cena obejmuje nocleg z wyżywieniem, dostęp do aneksu kuchennego, dwóch sali gimnastycznych, siłowni, bieżni, świetlicy z telewizorem, zajęcia taneczne ogólnorozwojowe ze stałymi trenerami oraz warsztaty z dwoma choreografami z wysokiej klasy szkół tańca, wycieczkę do kopalni złota, dostęp do internetu, zaopatrzenie każdego uczestnika w wodę, dwa wyjścia na basen, podróż powrotną i opiekę medyczną).
Podczas trwania obozu uczestnicy będą pod opieką kierowniczki Agnieszki Dratwy-Orwat oraz opiekunów Zuzanny Sosny i Dominiki Olejnik. Jeśli liczba uczestników przekroczy 30 osób zobowiązujemy się zatrudnić dodatkowego opiekuna.
Warunkiem uczestnictwa w obozie jest wpłacenie niepodlegającej zwrotowi zaliczki w wysokości 100 zł do dnia 01.04.2014r. Zaliczkę należy wpłacić w gotówce jednemu z instruktorów.
Istnieje możliwość utworzenia na obozie grupy początkującej dla osób, które na co dzień nie są związane z tańcem (niższa cena)
Organizatorzy:
Szkoła Tańca „Funky Vibez”
Studio Tańca „SPIN”
Kontakt:
Agnieszka Dratwa-Orwat: 503320963
Zuzanna Sosna: 669448131
Dominika Olejnik: 507944093
Obozy
- pbozemski1
Obozy
Moonwalker