Twórczość 7cialko7, muzyka, taniec, tapety...
- yourlovelystar
Grafika niezła, aczkolwiek w 2. trzecie i piąte zdjęcie od lewej maja inne oświetlenie i trochę za bardzo się wyróżniają ;) ale to tylko moje skromne zdanie ;D
7cialko7 mam pytanie, czy ćwiczyłeś którąś choreografię z Ghost? Jak tak i masz filmik to z chęcią obejrzę ;D
7cialko7 mam pytanie, czy ćwiczyłeś którąś choreografię z Ghost? Jak tak i masz filmik to z chęcią obejrzę ;D
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
yourlovelystar No to 3 i 5 to tak czy siak były jasne jak nieboskie stworzenie, więc walczyłem z przyciemnieniem, faktem jest, że skóra ma jaśniejszy kolor trochę, no ale trudno się mówi :D
A co to Ghost to nawet tworzyłem własną choreografię, ale chodzi Ci bardziej o tą choreografię z Too Bad, czy tak po prostu jakaś tam sobie do Ghost? Do Too Bad w ramach jakiegoś tam występu się uczyłem, ale jak siebie nagrałem to stwierdziłem, że tańczę to jak upośledzony, no i w ostateczności zdecydowałem się na You Rock My World :D Filmik mam jak improwizowałem do tego kawałka w pokoju, ale to rok temu było, spaliłbym się ze wstydu jakbym miał to pokazać
A co to Ghost to nawet tworzyłem własną choreografię, ale chodzi Ci bardziej o tą choreografię z Too Bad, czy tak po prostu jakaś tam sobie do Ghost? Do Too Bad w ramach jakiegoś tam występu się uczyłem, ale jak siebie nagrałem to stwierdziłem, że tańczę to jak upośledzony, no i w ostateczności zdecydowałem się na You Rock My World :D Filmik mam jak improwizowałem do tego kawałka w pokoju, ale to rok temu było, spaliłbym się ze wstydu jakbym miał to pokazać

- yourlovelystar
Chodzi mi o choreografie z 2Bad właśnie :) Ten układ wydaje mi się mega trudny, ale za to jaki efektywny :D Jeden z moich ulubionych, dlatego padło takie pytanie :)7cialko7 pisze:A co to Ghost to nawet tworzyłem własną choreografię, ale chodzi Ci bardziej o tą choreografię z Too Bad, czy tak po prostu jakaś tam sobie do Ghost? Do Too Bad w ramach jakiegoś tam występu się uczyłem, ale jak siebie nagrałem to stwierdziłem, że tańczę to jak upośledzony, no i w ostateczności zdecydowałem się na You Rock My World :D Filmik mam jak improwizowałem do tego kawałka w pokoju, ale to rok temu było, spaliłbym się ze wstydu jakbym miał to pokazać Buhahahaha
Ahh, szkoda.. Może kiedyś wrócisz do tego ;p
You gave me strength when I wasn't strong
Mogę spróbować znowu jakoś w miarę to ogarnąć się nauczyć, nagram się, zobaczę i jak spełnie normy unijne to mogę zarzucić (ale jako niepubliczny, bo filmów z pokoju nie za bardzo mam ochotę wrzucać :D Ostatni Smootch Criminal i Unbreakable usunąłem, więc i ten jeśli by powstał po krótkim czasie spotkałby ten sam los :D)
Choreografia jest trudna jak cholera, trochę z nią jest piptania się w szczyptę, ale zrobię co w mojej mocy :D
Choreografia jest trudna jak cholera, trochę z nią jest piptania się w szczyptę, ale zrobię co w mojej mocy :D
Po roku znów nauczyłem się wreszcie pisać i mogę Wam udostępnić materiał z mojego ostatniego pokazu : )
W czasie występu pojawiły się problemy techniczne i muzykę szlag trafił, ale jakoś sobie radzić kurde trzeba :D
http://www.youtube.com/watch?v=nADQVkEzbYs
W czasie występu pojawiły się problemy techniczne i muzykę szlag trafił, ale jakoś sobie radzić kurde trzeba :D
http://www.youtube.com/watch?v=nADQVkEzbYs
- invincible_MJ
Siemanko, znów po dłuższej (rocznej) przerwie daję znać, że oddycham :)
Tradycyjnie w lutym otrzymuję materiały z występów ze stycznia każdego roku.
Dostałem takowe w tym tygodniu, dzisiaj wziąłem się za montaż i chętnie podzielę się efektami :)
Oprócz Majkela potańczyłem też trochę robota czy poppingu czy czegoś, czego nie do końca potrafię nazwać :D
http://www.youtube.com/watch?v=5JJvuZ2Fm4w
Chciałbym jeszcze tylko nadmienić, że w filmie tańczę z nie do końca wyleczonym skręceniem lewej kostki, więc proszę o wybaczenie mi kiepsko wykonanego skoku na palce ;_; Opaska stabilizująca była na nodze, ale mimo wszystko wolałem być ostrożny (kiepska defensywa... po prostu mi nie wyszło :D)
Tak czy owak - pozdrawiam serdecznie! :)
Tradycyjnie w lutym otrzymuję materiały z występów ze stycznia każdego roku.
Dostałem takowe w tym tygodniu, dzisiaj wziąłem się za montaż i chętnie podzielę się efektami :)
Oprócz Majkela potańczyłem też trochę robota czy poppingu czy czegoś, czego nie do końca potrafię nazwać :D
http://www.youtube.com/watch?v=5JJvuZ2Fm4w
Chciałbym jeszcze tylko nadmienić, że w filmie tańczę z nie do końca wyleczonym skręceniem lewej kostki, więc proszę o wybaczenie mi kiepsko wykonanego skoku na palce ;_; Opaska stabilizująca była na nodze, ale mimo wszystko wolałem być ostrożny (kiepska defensywa... po prostu mi nie wyszło :D)
Tak czy owak - pozdrawiam serdecznie! :)
-