Jest słynny koncert z Bukaresztu na DVD, jest koncert z Wembley na DVD i ... co dalej?!
Marzy mi się kolekcja koncertów MJa najlepiej na Blu Rayu, widziałem takową (bodajże 32 koncerty, w tym takie perełki jak koncert Victory Tour) ale jest to wydanie pirackie. Czy naprawdę nie wydano więcej koncertów prócz tych kilku powszechnie dostępnych na DVD?
Oficjalne wydania koncertów Jacksona
niestety nie wydano i moim zdaniem nie ma sie czego spodziewac w najblizszej przyszlosci. zwroc uwage w jakiej beznadziejnej jakosci jest Wembley - co dziwniejsze, w dokumencie Bad 25 mamy kapitalna jakosc paru fragmentow; wtf? mam wrazenie, ze oni nie maja tasm...
natomiast w obiegu sa dostepne w jakosci 1080p niestety w formacie 4:3 koncerty z Monachium z HWT i na 30 lecie solowej dzialalnosci artystycznej Michaela.
natomiast w obiegu sa dostepne w jakosci 1080p niestety w formacie 4:3 koncerty z Monachium z HWT i na 30 lecie solowej dzialalnosci artystycznej Michaela.

- michael mckellar
Jeśli chodzi o koncert z Wembley to fani sami chcieli akurat ten koncert. Estate wydało to o co prosili fani. Więc w pewnym stopniu sami jesteśmy sobie winni, a teraz narzekacie.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
- marcinokor