Oficjalne wydania koncertów Jacksona

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
scorpio84

Oficjalne wydania koncertów Jacksona

Post autor: scorpio84 »

Jest słynny koncert z Bukaresztu na DVD, jest koncert z Wembley na DVD i ... co dalej?!
Marzy mi się kolekcja koncertów MJa najlepiej na Blu Rayu, widziałem takową (bodajże 32 koncerty, w tym takie perełki jak koncert Victory Tour) ale jest to wydanie pirackie. Czy naprawdę nie wydano więcej koncertów prócz tych kilku powszechnie dostępnych na DVD?
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

niestety nie wydano i moim zdaniem nie ma sie czego spodziewac w najblizszej przyszlosci. zwroc uwage w jakiej beznadziejnej jakosci jest Wembley - co dziwniejsze, w dokumencie Bad 25 mamy kapitalna jakosc paru fragmentow; wtf? mam wrazenie, ze oni nie maja tasm...

natomiast w obiegu sa dostepne w jakosci 1080p niestety w formacie 4:3 koncerty z Monachium z HWT i na 30 lecie solowej dzialalnosci artystycznej Michaela.
Obrazek
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Jeśli chodzi o koncert z Wembley to fani sami chcieli akurat ten koncert. Estate wydało to o co prosili fani. Więc w pewnym stopniu sami jesteśmy sobie winni, a teraz narzekacie.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Jest jeszcze osobliwe wydanie koncertu z Yokohamy, które było kiedyś dostępne w Media Markt. Ale nie polecam, ten sam koncert można obejrzeć w lepszej jakości w internecie.
Obrazek
ODPOWIEDZ