http://www.youtube.com/watch?v=ab66vmxtuFw
Enjoy

Edit: Proszę o nie wrzucanie na forum linków z których można pobrać utwór, swój usunąłem ponieważ dostałem e-maila z taką prośbą.
Na razie utwór nie został zablokowany. Myślę, że Sony przymknęło oko na taki numer żeby wzbudzić zainteresowanie nadchodzącym albumem.Czemu nowe piosenki muszą wyciekać żebyśmy mogli je usłyszeć, to estate i sony powinno je wdawać.
Tylko żeby się nie okazało, że przed premierą albumu będziemy znali wszystkie piosenki.marcinokor pisze:Na razie utwór nie został zablokowany. Myślę, że Sony przymknęło oko na taki numer żeby wzbudzić zainteresowanie nadchodzącym albumem.
Tylko, że za wyciek odpowiedzialny jest fan, a nie wytwórnia. Wiem, że kontrolowane wycieki to ostatnia praktyka wytwórni muzycznych, ale nie wiem czy to dobrze. Tym bardziej, że Epic ma problemy finansowe i nawet L.A. Reid sobie z nimi nie radzi. Dlatego myślę, że do premiery albumu na pewno wycieknie co najmniej jeszcze jedna piosenka, bo jakiś fan nie wytrzyma.marcinokor pisze:Tak, ale sądzę, że Sony nie pozwoli wyciec żadnej innej piosence wyciec do wydania albumu, a jeśli nawet to będzie to od razu będzie to blokowane. A Place With No Name to zwyczajny zabieg promocyjny, który ma przysporzyć wytwórni większej ilości nabywców płyty oraz singli.