hej

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Jay00

hej

Post autor: Jay00 »

Cześć, jestem Jay00, ale tak naprawdę mam na imię Jagoda. Fanką Michaela jestem od niedawna, bo tak jakoś od marca tego roku (wiem, że to niewiele, ale kocham Michaela całym sercem i w najbliższym stuleciu nie zamierzam przestać). Uwielbiam MJ głównie nie za jego muzykę (chociaż jego muzyka jest naprawde genialna), ale za to kim był, jakim był człowiekiem i nawet gdyby był żulem na ulicy to myśle, że i tak bym go kochała, gdybym wiedziała jaki jest :-). Do MJPT zapisałam sie, bo zaczynałam już tracić nadzieję, że oprócz mnie i mojej przyjaciółki na tym świecie są jeszcze jacyś fani, a bardzo bym chciała z kimś pogadać. A tak poza tym to jestem troche nieśmiała, dlatego ciągle odkładałam napisanie tego. No nic, mam na dzieję, że mnie tu jakoś przyjmiecie i, że nie wyjde na dziwaczke... ;-)
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Siemka Jagoda! ;) Bardzo oryginalne imię, hah.
My za to samo kochamy Michaela, za to, jakim był człowiekiem i co zrobił dla tego świata. Jeżeli chcesz pogadać, nie ma problemu - możemy porozmawiać za pomocą jakiegoś programu, ponieważ mieszkamy od siebie bardzo daleko. Ale my fani Majkela musimy trzymać się razem. :D Fanów jest mnóstwo, szczególnie w Twoim mieście. W Płocku jest ich kilku, gdzie nie wiedzą nic o MJPT - A jak wiedzą, to nie chcą się spotykać ze względu na inne poglądy do pewnych tematów. Poza tym słuchasz muzyki, tańczysz czy coś porabiasz? Pozdrawiam!
magicznychrupek

Post autor: magicznychrupek »

Masz przyjaciółke, która kocha go tak jak Ty? Zazdroszczę
Btw. witamy na pokładzie :)
Awatar użytkownika
Jay00

Post autor: Jay00 »

Dzięki wielkie :-) Słucham oczywiście Michaela, a poza tym Happysad, the Beatles, troche Rolling stonesów i ogólnie wszystkiego co mi sie spodoba (głównie MJ ;-) lubię taniec, ale raczej nie potrafię tańczyć cóż może mam za mało determinacji...:-D uwielbiam też oglądsć filmy i jeździć konno
ODPOWIEDZ