Witajcie!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
4ever MJ

Witajcie!

Post autor: 4ever MJ »

Chyba się jeszcze nie witałam...

Mam na imię Julia, lat mam 17. Jestem niestety pośmiertną fanką Michaela, ale uważam, że nie ma to znaczenia. Nie jestem fanką sezonową. Już ponad 4 lata jestem wierna Michaelowi i kocham go całym sercem. :)
Uważam, że nie liczy się to od kiedy słucham MJ. Nie miałam jak wcześniej się o nim dowiedzieć. Nikt z rodziny mi nie puszczał jego muzyki, moje pokolenie słucha głównie nowych gwiazdeczek disneya. Ale cóż. W końcu go poznałam i się zakochałam. <3

Co teraz? Jako, że są wakacje i mam dużo wolnego czasu zaczęłam się uczyć różnych kroków Michaela. :mj: Prowadzę też bloga z koleżanką. Jesli ktoś będzie zainteresowany podam adres. :3

Jak chcecie wiedzieć coś więcej to śmiało pytajcie.

Pozdrawiam. :)
W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Siemka :-) O, fajnie, że uczysz się kroków Michaela. Kurde, że nie w Płocku nie ma nikogo, co lubi tańczyć MJ'a i wspólnie się uczyć choreografii, eh. Ale ucz się, tańcz i pokazuj Michaela wszędzie, gdzie jesteś! ;-) Jaka jest Twoja ulubiona piosenka, album MJ'a i dlaczego? :dance:
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum :mj:
Obrazek

Post autor: 4ever MJ »

Szczerze to nie mam ulubionej piosenki. Nie umiem wybrać. Każda jest piękna i wyjątkowa na swój sposób. Każda kryje w sobie jakieś przesłanie, jakąś magię. :) Nie umiem wybrać. Nawet jakbym była zmuszona wybrać kilka to skończyłoby się na tym, że wymieniłabym wszystkie. ;P

Co do albumów. Jest podobnie jak z piosenkami. ;)

Podobno prawdziwą fasynację do artysty można poznać właśnie po tym, że nie umie się zdecydować na jeden konkretny utwór bo wszystkie są dla niego świetne. :)
W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.
ODPOWIEDZ