Witam Kochanych Fanów Naszego Króla, Michaela! :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
MJ-kaaa

Witam Kochanych Fanów Naszego Króla, Michaela! :)

Post autor: MJ-kaaa »

Fani Michaela! :)
Witam gorąco, na początek powiem, że mam na imię Dominika, mam 17 lat i jestem z woj. dolnośląskiego.
Baaardzo kocham Michaela i jestem szczęśliwa z tego powodu, iż mogę tu dzielić się moją miłością z innymi Fanami :)
:-)

Michael jest inspiracją mojego życia, inspiruje mnie do wszystkiego. To On nadaje sens moim dniom i to On sprawia, że moje życie jest lepsze, a ja staję się lepszym człowiekiem ;-)
Cała twórczość MJa jest niezwykła, kocham jego wszystkie albumy, koncerty i songi, a szczególnie utwór ,,Man In The Mirror'', który daje nadzieję, że możemy zmienić świat na lepszy jeśli zaczniemy od siebie ;)

Kocham Majkunia i nie wyobrażam sobie bez niego życia i mam nadzieję, że tutaj nie tylko ja tak sądzę ;)
Pozdrawiam :)
MJ is King forever! :D
magicznychrupek

Post autor: magicznychrupek »

witam, ciesze się, że do nas dołączyłaś :-)
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

witamy na najlepszym w Polsce forum Michaela ;-)
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

A siemka. ;-) Od jakiego czasu jesteś fanką Michaela? Tańiec, czy coś uprawiasz? heh. Pozdrówka dla fanki!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam imienniczke :-)
Obrazek

Post autor: inna08 »

Witaj na forum!! Moim ulubionym utworem też jest "Man in the mirror". Fajnie że forum się rozrasta :)
Awatar użytkownika
magicmj

Post autor: magicmj »

cześć :) moje ulubione to "The lady in my life", "Man in the Mirror" , a po za tym wszystkie w zależności od nastroju.
Słucham MJ codziennie i w miarę możliwości też oglądam :)
MJ-kaaa

MJ

Post autor: MJ-kaaa »

Michael jest ogólną inspiracją mojego życia :)
Nie ma dnia, żebym nie słuchała Michaela, jest praktycznie obecny bez przerwy w moim życiu ;)
I to właśnie On zainspirował mnie do tego, by tańczyć. Odkąd pamiętam taniec zawsze był w moim życiu, raz mniej, raz więcej, ale od chwili, gdy zobaczyłam MJa coś we mnie ruszyło się bardziej i od tamtej chwili tańczę styl Michaela :) W większości tańczę JacksonStyle, ale staram się dodawać też coś od siebie :) I... tak to wygląda ;)
MJ is King forever! :D
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Aha, to ciekawie - No ja osobiście też sobie tańczę Jackson Style, bo jednak to jest taki wyjątek. :-) Coś niepowtarzalnego, efektownego. This Is It!

Tańcz, tańcz - Musimy pokazywać wszędzie Michaela w muzyce, tańcu! A to zawsze ma "branie".
ODPOWIEDZ