Witam :3

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
magicznychrupek

Witam :3

Post autor: magicznychrupek »

Mam na imie Karolina, wczoraj były moje 15 urodziny :) Jestem z Gorzowa Wielkopolskiego. Uwielbiam śpiewanie i sport. ŻUŻEL <3
Michaela slucham od 2007 r., kiedy to w radiu usłyszałam piosenke Billie Jean. Poszperałam w internecie, znalazłam, ściągnęłam na moją MP3. Później zaczęłam słuchać openFM 100% MJ, jego muzyka dosłownie wbiła mi się do głowy. Później było już tylko "gorzej". Teraz mam manię Umiem ponad 50 piosenek na pamięć :D Wczoraj dostałam swoją pierwsza książke o Michaelu - " Nie jesteś sam Michael. Oczami brata Jermanie Jackson" :)
Moje ulubione piosenki to: One More Chance, We've Had Enough, Heaven Can Wait, Keep The Faith.. Mogłabym wymieniać godzinami, ale nie mam zbytnio czasu. Mam nadzieję, że przybliżyłam wam trochę moją osobę. Do zobaczenia c:
Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz, 26 maja 2013, 16:13 przez magicznychrupek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Witaj chrupku, baw się dobrze w naszej świątyni muzycznej rozpusty.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Hello Dominika. ;)
Bardzo mi miło widzieć na tym forum tak młodą osóbkę jak Ty. Też bardzo lubię One More Chance, hah. Do zobaczenia może na jakimś zlocie fanów MJ'a. Pozdrawiam!

P.S. Super masz uśmiech. ;)
magicznychrupek

Olekx pisze:Hello Dominika. ;)
Bardzo mi miło widzieć na tym forum tak młodą osóbkę jak Ty. Też bardzo lubię One More Chance, hah. Do zobaczenia może na jakimś zlocie fanów MJ'a. Pozdrawiam!

P.S. Super masz uśmiech. ;)
dziękuje bardzo <3
Awatar użytkownika
SasiaxD

Post autor: SasiaxD »

Hej, witam na forum, wiesz poznałam cię już wcześniej z Twittera :> Fajnie że i tu wpadłaś ;)
Jeśli chcesz naprawić świat,
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
magicznychrupek

SasiaxD pisze:Hej, witam na forum, wiesz poznałam cię już wcześniej z Twittera :> Fajnie że i tu wpadłaś ;)
o jak miło :)
pawel1991-1992

Post autor: pawel1991-1992 »

Siemano :)
Michael Jackson is THE BEST
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam imienniczke z wlkp :mj:
Obrazek
Site Admin

Post autor: DaX »