Obraziłem się na cały świat. Nie chce mi się nijak ściągnąć.Willy pisze:MJPOWER pisze:Mogą być 4 minuty. Jak możesz gdzieś zarzucić jeszcze raz, to masz moją wdzięczność.
Buszmen właśnie wrzucil post wyżej.
Ale podziękowania za dobre chęci.
A to ja nie wiem czemu Wam strajkuja transferyPank pisze:A mi się nie chce ściągać :/cicha pisze:A to? Disneyland 25th Anniversary Special 1980....milutkie...rozplywam sie....
A to to... myślałem, że to jakieś przemowy, wręczenie nagród, czy cokolwiek innego - taką nazwę zobaczyłem po raz pierwszy ;) Fajne to, łącznie z teledyskiem (który tez udostępniałem ;) ), szkoda tylko, że zachowało się do dziś w marnej jakości :/cicha pisze:Powiem tak. To co tu MJ spiewa - to na pewno znasz....bo niegdys sam udostepniales wersje mp3 ...Wish upon a star...
jak już wspominałem transferu na serwerze od tak nikt nie daje za darmo ;)MJowitek pisze:No nie mów? Żaden?
A ja to wklejałam równozceśnie ze ściąganiem u siebie...I co chwilę robiłam edit, żeby nie tracić czasu...Boższe..Bo jakie tu są zasady, chodzi o ilość ściągnięć czy o okres czasu..czy o co? Bo Żab tam dużo siedzi i może wybierają w zastraszającym tempie...
100 ściągnięc to byłby szczyt marzeń, nie wiem czy jest ich chociaż 30, także nie ma co podbierać linków francuzom bo zanim się je wklei to są już martwe, lepiej samemu coś wysłać. W yousendit.com nie ma pakietów premium, tak dla ścisłości.Majkel pisze:jest limit chyba na 100 kliknięć w link, a później już koniec ściągania :) jak się domyślam, później można wykupic jakis pakiet premium i mieć większy limit lub jego brak
No to jeszcze raz.MJPOWER pisze:
Obraziłem się na cały świat. Nie chce mi się nijak ściągnąć.
Ale podziękowania za dobre chęci.
Pobrało sie u mnie gdybyś miał allplayera to by ci pobrał divx i by poszedł teledysk ja obraz mamMJowitek pisze:Uwaga, ten jeszcze dycha!
Even Though You're Gone!, the jacksons!! (video)
http://s4.yousendit.com/d.aspx?id=0FZXL ... AJ27WMO4DT
hmmm...pioseneczkę ską znam...ale ja obrazu nie mam! tzn nie rusza mi się tam nic...ale ekranik się otworzył...coś szaroburego tam mam..ale się nie rusza...podejrzane...