witam fanów Michaela Jacksona, naszego króla!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Majkuś Pięknooki Stworek

witam fanów Michaela Jacksona, naszego króla!

Post autor: Majkuś Pięknooki Stworek »

witam wszystkich wielkich fanów Michaelka :-)) napiszę wam coś o sobie. mam na imię Asia i mam 13 lat. Fanką Jackusia jestem od niedawna, może od pół roku... ale baaardzo go kocham, wszystkie pieniądze wydaję na jego płytki, na zeszyty do szkoły naklejam jego zdjęcia bo kocham się wgapiać w jego piękne, błyszczące oczeńka! chyba nikt mi się nie dziwi :-)) oczywiście noszę też ze sobą jego zdjęcie w ramce a czasami z nudów nawet do niego gadam. niektórzy mi mówią że jestem do Majkusia podobna, ale jakoś w to mi się nie chce wierzyć bo to po prostu niemożliwe. w swojej dawnej klasie ciągle słyszałam jakieś wredne słowa na nasze Słoneczko, dlatego też z wieloma osobami się pokłóciłam i bardzo się cieszę że już nie będę widziałą tych złośliwych pysków. pozdrawiam was gorąco i czekam na wasze odpowiedzi. aaaa właśnie. bym zapomniała! napiszcie mi, proszę, jak się pisze odpowiedź bo nieczęsto bywałam na innym forum o Michaelku i się nie orientuję zbytnio na nich. papap!
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Re: witam fanów Michaela Jacksona, naszego króla!

Post autor: Majkel »

Witaj
Majkuś Pięknooki Stworek pisze:aaaa właśnie. bym zapomniała! napiszcie mi, proszę, jak się pisze odpowiedź bo nieczęsto bywałam na innym forum o Michaelku i się nie orientuję zbytnio na nich.
Ogólnie najlepsza jest zasada, że wystarczy czytać i wszystko będzie jasne - jak wejdziesz w dany temat, który Cię interesuje, to na dole jest przycisk z napisaem "Odpowiedz"... i dalej już wiesz, skoro napisałaś tego posta :siesta:
...
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Witam serdecznie i zycze miłego postowania! ;-)
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Siemanko i życzę mile spędzonego czasu na forum... ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Witam srdecznie ;-)
Michael is the best !!!
thewiz

Post autor: thewiz »

Witamy, witamy !

Mam dziwne deja vu. Ech ;-/
Awatar użytkownika
kuba