Kim jest... [gra o MJPT]

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
MJowitek

Kim jest... [gra o MJPT]

Post autor: MJowitek »

Oki doki. Sytuację mamy taką jaką widać, znaczy dwadzieścia stron opowieści o nickach osób w temacie o nickach, dział Przedstaw się, ale mało kto jest na tyle ekshibicjonistą, żeby przy rejestracji od razu opisywać swoje dzieje, no i tam się głównie wszyscy witają, co dostarcza mnóstwa wzruszających momentów.
Tymczasem doszło do obalenia władzy w Najsłabszym Ogniwie, reaktywowane są jakieś tematy z podziemia, stara gwardia jest szantażowana na facebooku, mi zależy na tym, żeby MJPT odetchnęło pełną parą, żeby dało radę tu nie tylko wymieniać się wielce wyrafinowanymi poglądami ale też sprawiało zwyczajną, ludzką radość. Z myślą o starych i nowych, i tak mnie nagle taka refleksja naszła - kim wy kuźwa właściwie wszyscy jesteście?!

Kołacze mi się w pamięci jakiś podobny temat do tego co teraz zakładam, ale może wcale nie. Albo to nie to forum. Najwyżej się złączy, przełączy, a mnie zbanuje.

Idea otóż jest taka.

Zadający pytanie pisze kilka słów, zdań, lub zapodaje cytat z forum odnośnie jakiegoś innego użytkownika MJPT.
Coś jest dla kogoś charakterystyczne, coś przykuwa uwagę, coś kiedyś rozbawiło i jest warte przypomnienia.
Każdy wchodzi w interakcje z kimś innym, zauważa inne rzeczy, docenia inne fakty.

Nie wolno umieszczać info spoza forum, bo po pierwsze nikt nie zgadnie, a po drugie i ważniejsze - zostanie pogwałcona prywatność.

Po drugie nie wolno być złośliwym, chyba, że jesteśmy z kimś w naprawdę daleko posuniętej przyjaźni i nam wolno.

Więcej zasad chyba na razie nie mam.

Kto zgadnie - zadaje następne pytanie.

Zaczynam, to taki pilot programu, sama nie wiem jak się rozwinie:

Osoba, o której myślę, ma trudność z pojęciem jak można posadzić tancerza na krześle pośrodku pustej przestrzeni i oczekiwać, że zinterpretuje utwór muzyczny. Uważa, że tancerz taki nie wiedząc gdzie patrzeć, będzie patrzył w swoje wnętrze.

Osoba ta wie jak wygląda zimorodek.
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Triniti.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
MJowitek

:party:
Tak. No, to pilot programu zdał egzamin, chyba wiadomo na czym gra polega.

Zadajesz pytanie :)
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

świetny pomysł! Dobra okazja, żeby trochę pokopać w czeluściach forum w poszukiwaniu starych perełek....Ach, wzruszyłam się, chlip..chlip! Tylko ostrzegam, że lepiej będzie dobrze kamuflować cytaty parafrazując je, inaczej może się nagle okazać, że wszyscy jednak potrafią korzystać z wyszukiwarki :P
Obrazek
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Nie lubi We Are The World i koncertów, które udają teledyski. Jego zdaniem Michael tarzający się w balonach to scena ze Speed Demon :D Stara się bronić Michaela przed czepialskimi forumowiczami ;-)
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
MJowitek

Olekx :party:

I rzeczone balony z tematu Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje:
Obrazek

Moje pytanie:

Który fan jest na tym filmiku i o co właściwie na nim chodzi?
http://vimeo.com/7090885
nati

Post autor: nati »

Napewno jest to Piotrek "schimittko" - ale nie mam pojęcia o co w nim chodzi, może złapał gumę i nie dał rady dalej jechać ?
Natomiast bardzo mi się podoba układ taneczny, zwłaszcza trzęsienie pośladkami :dance:
Strona męża: Gry komputerowe
Awatar użytkownika
MJowitek

Dla Ciebie odpowiedź "o co chodzi" by była zbyt banalna, bo Ty wiesz, że Schmicio zrobił tournee po całej Polsce, na rowerze, odwiedzając po drodze fanów. I to nie jedno tournee. No, teraz już poza Polskę wyjeżdża. Ale nie wiem czy mlodsze pokolenie kojarzy w ogóle tego michaelowo-rowerowego narwańca.

Nati, zadajesz pytanie :]
nati

Jak będzie jeszcze robił tournee po Polsce, to z miłą chęcią ugoszczę Jego i rowerek oczywiście :smiech:

Moje pytanie będzie łatwe :

Osoba ta w swoim avatarze trzyma gnata, co roku organizuje super urodziny dla pewnej osobowości i imprezę dla nas wszystkich :mj:
Awatar użytkownika
kamlox

Post autor: kamlox »

siadeh_
nati

Kamlox- gratulacje, mówiłam , że będzie łatwe
Awatar użytkownika
kamlox

Nasz miniaturowy MJ. Zwycięzca jednej z edycji konkursu tanecznego na MJowisku.
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Dax :)
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

A może coś bardziej nieoczywistego by ktoś zadał, zmuszając do wysiłku intelektualnego i treningu pamięci?

Bo te ostatnie pseudo zagadki w stylu: "ma w avatarze swoją gębę i nicka majkelzawszespoko - kto to taki?", lekko tandetą jadą i podpadają mi pod spam!

Litości!
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kamlox

LittleDevil- Oczywiście dobrze
ODPOWIEDZ