"Michael Jackson's Ghosts"

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

^^Widziałem te pretensje o brak wersji szerokoekranowej. Takiej wersji nie ma, a jeśli jest to została sztucznie rozciągnieta lub przycięta ze standardowej 4:3.
Awatar użytkownika
Willy

DVD Michael Jackson's GHOSTS (MJTunes) (Lektor i Napisy PL)

DVD Michael Jackson's GHOSTS (MJTunes) (Lektor i Napisy PL)

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Jak zapowiadałem,"Ghosts" po raz drugi. Przeróbka płyty "wydanej" przez MJTunes. W oryginale dysk był wyposażony w napisy w kilkunastu językach, ale tylko do samego filmu, przy czym w polskim litery diakrytyzowane były wyświetlane niepoprawnie. Płyta zawiera film i dwa programy dokumentalne o tym jak ów film powstawłał. Każda pozycja posiada polskie napisy. Ścieżka audio z lektorem dostępna jest, jak w poprzednim dvd, tylko dla dwóch z nich. Zmiany języka i wł/wył napisów można dokonać jedynie z pilota, w sprzęcie stacjonarnym, na komputerze w tym celu trzeba wejść do menu programu, w którym dysk jest odtwarzany. W porównaniu z produkcją MJTUNES podmieniona została ścieżka audio samego filmu na taką o lepszej jakości. Nie udało mi się natomiast zachować płynnego przejścia z intro do menu, program w którym robię dvd na to nie pozwala i widoczny jest pewien przeskok.

Wielkość: 4,11 GB
DOWNLOAD
Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

Rany... Willy, jakie Ty piękne prezenty na Święta rozdajesz! :-)
Dzięki po stokroć japrosic
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
kojanik

Re: DVD Michael Jackson's GHOSTS (MJTunes) (Lektor i Napisy

Post autor: kojanik »

Willy pisze:DVD Michael Jackson's GHOSTS (MJTunes) (Lektor i Napisy PL)

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Jak zapowiadałem,"Ghosts" po raz drugi. Przeróbka płyty "wydanej" przez MJTunes. W oryginale dysk był wyposażony w napisy w kilkunastu językach, ale tylko do samego filmu, przy czym w polskim litery diakrytyzowane były wyświetlane niepoprawnie. Płyta zawiera film i dwa programy dokumentalne o tym jak ów film powstawłał. Każda pozycja posiada polskie napisy. Ścieżka audio z lektorem dostępna jest, jak w poprzednim dvd, tylko dla dwóch z nich. Zmiany języka i wł/wył napisów można dokonać jedynie z pilota, w sprzęcie stacjonarnym, na komputerze w tym celu trzeba wejść do menu programu, w którym dysk jest odtwarzany. W porównaniu z produkcją MJTUNES podmieniona została ścieżka audio samego filmu na taką o lepszej jakości. Nie udało mi się natomiast zachować płynnego przejścia z intro do menu, program w którym robię dvd na to nie pozwala i widoczny jest pewien przeskok.

Wielkość: 4,11 GB
DOWNLOAD
Można prosić o reup'a ?
Awatar użytkownika
King.

Post autor: King. »

Ja proszę o wstawienie wersji z Patio TV. Najlepiej na RS ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Ma ktoś Ghost'a Willy'iego, żeby reupnąć na działający serwer?
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Willy

Ghosts DVD x2 wrzucone ponownie. Serwer to jakiś load.to, zobaczymy co z tego będzie, ale megaupload to to nie jest.
ODPOWIEDZ