Proszę o info kto będzie jutro o 15:00 muszę potwierdzić bądź odwołać
w czwartek 27.09.12 o 18:00 pod drzewkiem
w piątek 28.09.12 o 16:00 Galaxy - TV Pomerania - próba generalna
- 17:00 - Pierwszy układ
- 17:05 - 17:15 wywiad
- 17:30 - Drugi układ
Całość idzie LIVE więc miny nie wskazane
PS. Justyna Ty wiesz 16:00 Aga co Ty na to ? Aga jako rzecznik prasowy przygotuj tekst Eta pomożesz w rozmowie Wojtek pomożesz w rozmowie Rox co Ty na to ? Iza będziesz ? Adaś weź strój, resztę charakteryzacji pomogą zrobić Ci dziewczyny
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Nie wiem czemu, nie przychodzą mi powiadomienia o odpowiedziach w temacie, więc nie wiedziałam o żadnych spotkaniach od... jakoś sierpnia :c
Mam nadzieję że jakoś uda mi się odrobić i na tym występie na tym koncercie charytatywnym będę pofanować ;D Spróbuję wpaść zobaczyć wywiad :D
Pozdrawiam :)
There'll be no darkness tonight
Lady, our love will shine <3
Adaś mam nadzieję, że zdążysz przeczytać, bo osoby które podjęły decyzję zapomniały o tym, by tu napisać- dziesiejsza próba odwołana!!!
Próba będzie jutro o 17.00. Jak się dowiem gdzie to napiszę.
Przepraszamy Adaś że musiałeś czekać. Jutro weźmiemy od Ciebie nr telefonu żebyśmy na przyszłość mogli Cię informować na bieżąco jak coś wypadnie :)
Tak jak Eta napisała, jutro o 17 się spotykamy. Może pod głównym wejściem do Galaxy? Znajdziemy gdzieś kawałek miejsca i zrobimy próbę generalną ;)
Witajcie:) Czy szykują się jakieś treningi niebawem? Chętnie bym dołączył. Na razie studiuje usilnie wasza choreografie do Smooth Criminal. Nie jest łatwo, ale jakoś idzie. Pozdrawiam, Adam.