Spotkania fanów w Szczecinie
- MickeyBear
- _*Aga*_222
Spać na dworcu?Eta pisze:co można robić w Łodzi pomiędzy 5.00 a 10.00 w niedzielę?

Ale mi obojętnie, którym pociągiem wrócimy. I tak raczej będę brać bilet studencki, więc jeśli wolicie wcześniejszym, to ok, gdybyście chcieli późniejszym to też może być. Chociaż racja z tym, że to czekanie byłoby męczące.
Raczej nie będę wyjeżdżać z Wami ze Szczecina, tylko dosiądę się w Stargardzie.
Hmm...rozmowa bardzo ożywiona, odpowiedzi na wszystkie pytania postawione
Trudno jest cokolwiek ustalić, gdy jest tak zawrotne tempo postowania, aż nie nadążam z czytaniem.
Więc ustalona została opcja I i to bez możliwości jej zmiany, ponieważ niektóre osoby muszą kupić bilety wcześniej i nie mogą już zwlekać. Pozostałym również proponuję wcześniejsze dokonanie zakupu biletów, ponieważ w dniu odjazdu mogą być kolejki do kas.
Rozumiem, że na Dworcu Głównym w Szczecinie czekam na Wojtka, Aga dosiada się w Stargardzie. Ktoś jeszcze planuje podróż z nami?
Kama, Roxi, Justyna, Iza czekam na odpowiedzi. Kingo Ciebie też proszę o potwierdzenie, czy udajesz się w podróż z nami i w którym miejscu wsiadasz do pociągu.
Jeszcze jedno- padła propozycja, by wszyscy ubrani byli na imprezie na smootha (czarne zwykłe marynarki, bez cekinów).Co Wy na to?
Pozdrawiam,
WiolEta.

Więc ustalona została opcja I i to bez możliwości jej zmiany, ponieważ niektóre osoby muszą kupić bilety wcześniej i nie mogą już zwlekać. Pozostałym również proponuję wcześniejsze dokonanie zakupu biletów, ponieważ w dniu odjazdu mogą być kolejki do kas.
Rozumiem, że na Dworcu Głównym w Szczecinie czekam na Wojtka, Aga dosiada się w Stargardzie. Ktoś jeszcze planuje podróż z nami?
Kama, Roxi, Justyna, Iza czekam na odpowiedzi. Kingo Ciebie też proszę o potwierdzenie, czy udajesz się w podróż z nami i w którym miejscu wsiadasz do pociągu.
Jeszcze jedno- padła propozycja, by wszyscy ubrani byli na imprezie na smootha (czarne zwykłe marynarki, bez cekinów).Co Wy na to?
Pozdrawiam,
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Izuś rozumiem Twoją sytuację. Mam nadzieję, że jednak Wam się uda i będziemy mogli wspólnie spędzić ten weekend. Oczywiście dajcie znak, jeśli będziecie jechać "naszym" pociągiem, żebyśmy się w nim znaleźli .Napisz też jeśli pojedziecie autem. Trzymam kciuki, żebyście dali radę.
Pozdrawiam,
WiolEta.
Pozdrawiam,
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
- _*Aga*_222
Wiem, że jakiś czas temu deklarowałam się, że na pewno będę jechać na MJowisko, ale trochę się zmieniło i pokomplikowało od 25. ostatniego miesiąca i w sumie do ostatniej chwili nie byłam pewna... ostatecznie jednak nie dam rady z Wami jechać w tym roku :(...
Buziaki,
J.
Buziaki,
J.

"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"