..::MJOWISKO 2012::.. - Special BAD Edition

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Bardzo dziękuję Wam wszystkim za atmosferę, jak zwykle FANTASTYCZNĄ!!! Oczywiście praca Kingi jest nieoceniona. Moja mała Emilka tuż po wyjściu z kina pytała kiedy minie rok, bo ona juz chce przyjść na kolejne urodziny Michaela! Mówię wam, ona czeka na MJowisko bardziej chyba niż na Mikołaja (no chyba, że Mikołaj ma jej przynieść ubiór do Billie Jean!). Już zapowiedziała, że za rok chce też zaśpiewać, ale inną piosenkę. Nie powiem jaką, niech to będzie niespodzianka - juz dziś w samochodzie ćwiczyła! Dziękuję wszystkim za oklaski dla Emilki, była bardzo szczęśliwa, że przełamała swoją nieśmiałość, ma dopiero 4 latka. Jest taka dumna, że tańczyła i śpiewała na scenie, jak Michael.
Ja i moja mama oczywiście popłakałyśmy się już na początku imprezy, kiedy reflektor oświetlił to puste miejsce na scenie...
Do zobaczenia za rok !
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Było magicznie,wspaniali ludzie, niepowtarzalna atmosfera oraz dużo dobrej zabawy, dziękuję
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Kto był w grupie drugiej? :]

Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

To już? Koniec imprezy? Tak szybko?- to były słowa, które cisnęły się na usta, gdy zobaczyłam godzinę 5.00 na zegarku. I trzeba było się szybko zbierać, bo tym razem pociąg do Szczecina nie odjeżdżał jako ostatni.
Było fantastycznie, a czas tak szybko umykał podczas kolejnych atrakcji.
Dziękuję Kindze za organizację imprezy, na którą czeka się cały rok.
Dziękuję wszystkim,którzy byli i tworzyli tę wspaniałą atmosferę.

Pozdrawiam,
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
thewiz

Post autor: thewiz »

Widzę, że wszyscy przenieśli się na fb, ale jednak skrobnę tutaj kilka słów od siebie. Od długiego czasu nie piszę na MJPT prawie w ogóle. Ba, nawet rzadko tutaj zaglądam. Jednak o MJowisku napiszę :D.

To anno domini 2012 należy uznać za wyjątkowo udane. Program był bardzo napięty i spokojnie starczyłoby zajęć na pełne dwa dni imprezowania. Być może Matka weźmie to pod uwagę w przyszłym roku, w końcu 10., jubileuszowa edycja zobowiązuje :D.

Jedyne zastrzeżenie to takie, że w istocie wypełniony plan sprawił, że trochę mało czasu było po prostu na pląsanie na parkiecie. W momencie, gdy rozpierała mnie energia do tańca musiałam oglądać jak inni dawali upust swojej energii na scenie. Należy jednak zauważyć, że Matka MJówka na wieść o tym, że chcemy parkietu skróciła program konkursu wokalnego tak, byśmy mogli już roznieść hall. Akurat w tym momencie okazało się, że nie mam już siły tańczyć, ale wiecie – starość, nie radość :D.

Poza tym było naprawdę fantastycznie: świetna atmosfera, dobra muzyka (no a jak!), ludzie których widzę czasem raz na rok, no i strzał w dziesiątkę czyli konkurs wokalny w który zostali zaangażowani wszyscy uczestnicy MJowiska. Jako dumna członkini grupy 6-6-6 stwierdzam, że była ona absolutnie najlepsza. Gardło oczywiście zostało zdarte do granic możliwości, fun był ogromny, a następnego dnia nie wiedziałam czym ratować moje biedne struny głosowe :D.

Mogłabym dziękować całym zastępom ludzi, ale ograniczę się do jednej osoby, która w tym roku dołożyła wyjątkowych starań by MJowisko dorastało do swojej reputacji. Kinga, dzięki. Widzimy się za rok, mam nadzieję wzbogaceni o tegorocznych nieobecnych!!!
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Kochani, dziękuję, oczywiście, za udaną imprezę :-)

Jakbyście chcieli powspominać, zapraszam do oglądania zdjęć, o tu:

http://www.festiwale.klubowa.pl/galeria ... _cz_1.html <-- zdjęcia z imprezy w hallu, cz.1

http://www.festiwale.klubowa.pl/galeria ... _cz_2.html <-- zdjęcia z imprezy w hallu, cz.2

http://www.festiwale.klubowa.pl/galeria ... fanow.html <-- zdjęcia z występów

http://www.festiwale.klubowa.pl/galeria ... eczny.html <-- konkurs taneczny

http://www.festiwale.klubowa.pl/galeria ... kalny.html <-- konkurs wokalny

ENJOY!

Ze względu na ilość zdjęć, przesyłam Wam tylko linki do portalu, nie do ściągnięcia z serwera, bo zajęłoby to 10 razy więcej czasu, którego mam niewiele :-P
Ale możecie sobie foty spokojnie stąd ściągać, oczywiście :-P

Gdyby komuś wyjątkowo przeszkadzało logo, mogę wybrane przez Was zdjęcia powysyłać mailem, bez logo. Ale to już faktycznie pojedyncze foty :-)

Pozdrówki!
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
mayor

Post autor: mayor »

Atmosfera kapitalna szkoda że czas leci nieubłaganie no i my będziemy za rok też już starsi ale co zrobić pozdrowienia dla wszystkich :mj: ;-)
"His Genius Is In Me"
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Było rewelacyjnie! Ukłony dla Kingi i oby więcej takich MJowisk!

Fakt program zbyt soczysty co spowodowało u mnie niedosyt jeśli chodzi o tańce czy też rozmówki z innymi. Myślę, że spokojnie możemy to rozciągnąć na dwa dni. ;-)

Jako przedstawicielka ludzi głodnych z zeszłego roku pragnę oświadczyć, iż tym razem nikt nie był głody! :smiech:

Dziękuję również krakowskiej ekipie, która jak zwykle dzielnie znosiła moją nadpobudliwość oraz wyrozumiałość jeśli chodzi o plastikowe telefony z tekturowymi ekranami. (nogi dziadka, pakowanie łap oknem w pkp, i wiele innych). Goś za polowanie na Misia Uszatka i pks :*, duetowi Kasia & Kasia oraz Pawłowi, którego przemianowałam na Przemka. ;-)

Miło było zobaczyć BREWTEAM i wypalić wspólnego szluga. ;-)

Uściski dla reszty MJówek i MJówków, których poznałam z imienia i nie mam pojęcia jak zowią się na forum. ;-)

Brakowało mi znacząco tylko tej Jednej Osoby z którą byłoby jeszcze cudowniej, ale w przyszłym roku już nie daruję...!

Ze zmajkelizowanym akumulatorem w pełni naładowanym na rok cały...
Ciocia Dzwons.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

Pisałam już wprawdzie na fb, ale nie każdy go ma. Zatem chciałabym wszystkim podziękować za wspaniałą zabawę. MJówki potrafią się bawić i to jest cudowne. Świetna muzyka, atmosfera, konkursy i jedzenie, którego chyba nikomu nie zabrakło. To mój 3 zlot i każdy to wspaniałe wspomnienia.
Organizacja, jak zawsze, stała na najwyższym poziomie. W tym roku, wszystko było jeszcze bardziej ułożone niż ostatnio...choć wydawało się to niemożliwe.

Dzięki wielkie krakowskiej grupie za śmiechy, trud podróży i ogólnie za całokształt.
Kasi II, Adze i Ani za przywołanie do porządku niesfornego konduktora i powrotne męczarnie i ciasnoty ;-).
Anecie (Dzwoneczkowi MJJ) za to, że jest taka nadpobudliwa, bo to nawet urokliwe nenene a Gosi (gosieg) za profesjonalne uwiecznienie dobrze bawiących się ludzi...w różnych, czasem dziwnych sytuacjach.
Pawełkowi, że mimo możliwości imprezy - piany, kolejny raz zjawił się na MJowisku i mogliśmy się wspólnie pobawić.

Emilka urocza...jej śpiew wspólnie z głosem MJ, brał za serducho. Taki maluch a już tak zintegrowany z geniuszem Michaela...czuje dziewczyna co dobre.
Brawo dla biorących udział w konkursie tanecznym. Jednym szło lepiej, innym mniej...ale czy to ważne...Ważne było to, że w ogóle mieli odwagę wyjść i zatańczyć, dobrze się przy tym bawiąc. Gratulacje dla zwycięzcy.

Co do jedzenia...Pycha KFC, pizza smaczna a tort z wizerunkiem MJ piękny i raczył podniebienie. Czegóż chcieć więcej.

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim, że można się wspólnie pobawić, poznać a nawet z tymi, z którymi nie jest się blisko, dobrze się człowiek czuje bawiąc się obok. A przy okazji dorzucić małą cegiełkę od siebie na potrzebujące dzieci.

Na koniec, jeszcze raz ogromne podziękowania dla tej, która "za tym wszystkim stoi".
Kingo, dziękuję za organizację tego corocznego wydarzenia. Za trud w niego włożony. Za to, że co rok impreza jest na takim a nie innym poziomie i wiedząc jak MJowisko jest dla nas ważne, dbasz o to, byśmy się mogli dobrze bawić celebrując talent Michaela. Za to, że gdy my przyjeżdżamy już na gotowe, "tylko" się pobawić; Ty wkładasz mnóstwo swego czasu i zapału, by MJowisko doszło do skutku. Od tworzenia pomysłu na niego, przez rezerwacje i zbieranie kasy, przygotowanie miejsca, załatwianie DJ, jedzenia, poprzez prowadzenie imprezy aż do samego zakończenia. Tak się wydaje, ale to spore przedsięwzięcie i wymaga dużo pracy i energii.
I jeszcze za wytrwałość. Za to, iż mimo upływu lat, nadal Ci się chce organizować tę imprezę. Że z takim zaangażowaniem urządzasz tak cudne MJowisko...powodując, że dla większości z nas, wpisało się ono już jako stałe wydarzenie w naszym życiu i człowiek robi wszystko, by się na nim zjawić.
Dziękuję :*
1958 - forever...
Detox

Post autor: Detox »

MJowisko jak co roku było świetne a nawet lepsze niż rok temu! Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas i dobrą zabawę. ;-)

Zgadzam się w pełni ,że 2 dniowy zlot w ramach jubileuszu MJowiska to doskonały pomysł. Zawsze jest niedosyt i każdy chciałby pobawić jeszcze drugi dzień. Dużo osób jak już jedzie cały dzień do Łodzi z drugiego końca Polski czy nawet zza granicy chciałoby pobyć na MJowisku i w Łodzi dłużej niż jeden dzień. Byłoby więcej czasu zarówno na tańczenie jak i na jeszcze więcej eventów typu MJ Experience. No i zawsze jest ktoś komu akurat ten, jeden jedyny dzień w roku nie pasuje a bardzo chciałby być to mógłby wpaść na 1 dzień imprezy ;-) A bilety byłby sprzedawane oczywiście na jeden, drugi lub obydwa dni imprezy. Mam nadzieję Kingo ,że chociaż rozpatrzysz ten pomysł choć nawet jak będzie jeden dzień za rok to i tak będzie świetnie :-)

PS. Mój numer grupy jest zgodny z ilością moich postów ;-) 6 6 6!
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

Bez zbędnego rozpisywania się. Było super. Szacunek za organizację dla Kingi. No i oczywiście @bj chylę czoła przed Twoją Emilką;-)

Nie ma to jak kryptoreklama na jednym ze zdjęć... brakowało jeszcze fajki - hahaha
triniti

Post autor: triniti »

teraz czas na moje podziękowania:

Dziękuję Kindze za olbrzymi wysiłek, który włożyła w zorganizowanie imprezy na najwyższym poziomie. Wszystko wypadło perfekt. Jeżeli mogę trochę ponarzekać, to za mało się wytańczyłam, i pod koniec imprezy, poczułam okropny niedosyt… No cóż, trzeba było wracać do domu, zdecydowanie za wcześnie. I oczywiście dziękuję Ci Kingo za zaszczyt, jaki spotkał Czarną Wdowę , że mogła z Tobą zatańczyć..
Za wspaniałe towarzystwo i dzielenie się wszystkim:
Jowi - (za całokształt, lista jest zbyt długa, by wymieniać…),
Mariurzce -(dziękuję, że twoją paniczną troskę, bym trafiła na miejsce i przepraszam za podróż powrotną), Anji, Reni, Daxowi i chłopakom (byliście wspaniali)…oraz Klarze, że mogłam ją poznać osobiście…

dziękuję wszystkim mjówkom za wspaniałe, wspólnie spedzone chwile…:)
Awatar użytkownika
Morfi00

Post autor: Morfi00 »

to się wtrącę i tu Emilka jest moją nowa Idolka:) po prostu czekam na przyszły rok i na obiecana piosenkę:) poza tym Kinga wiadomo zawsze majstersztyk :) że Tobie to wszystko wychodzi:) naprawdę;) ogólnie za krótko ... a te 6stki trzeba w przyszłym, roku wytępić:P nie ma bata:)

aaa i jak czytam wyżej Detox 2 dni imprezy to zdecydowanie wspaniały pomysł :>

@Get_On_The_Floor - No witam :P
Obrazek
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Dzwoneczek MJJ pisze: oraz Pawłowi, którego przemianowałam na Przemka. ;-)
nie ma problemu, chętnie mogę "porobić" za Przemka, ładne imię ;)

Ps. Buziaczku takiej "piany" jaką miałem na MJowisku, to nigdzie by nie było ;)
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Hej ludki mjówkowe :-)

Dziękuję za przemiły czas i hmm .. no nie będę się rozpisywać, bo jestem ostatnio zbyt emocjonalnie nastawiona do świata, a tych wszystkich odczuć, miłych zresztą :-) nie sposób ogarnąć słowami. Jesteście wszyscy tak różni i fajni, i to za każdym razem mnie tak bardzo ujmuję.

ale ale ale! mam fotki dla Was, no to pościągajcie sobie trochę.

MJOWISKO 2012

1. http://www.sendspace.com/file/a5szc2
2. http://www.sendspace.com/file/rv0z1w
3. http://www.sendspace.com/file/48o4ja
4. http://www.sendspace.com/file/f9c1we
5. http://www.sendspace.com/file/mhftrg
6. http://www.sendspace.com/file/wikszy
7. http://www.sendspace.com/file/2o9f1d
8. http://www.sendspace.com/file/4iluf0

Do miłego!

There's a place in your heart
And I know that it is love