Bon Jovi

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.

Co sądzisz o Bon Jovi?

Uwielbiam!
13
31%
Nawet fajnie przygrywają.
16
38%
Nie przepadam.
11
26%
Co to za wrzeszczące rozczochrańce?
2
5%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
Moonwalker27

Bon Jovi

Post autor: Moonwalker27 »

Chciałem przeglądnąć temat o tym zespole, a tu zonk - tematu nie ma. No to trzeba to nadrobić!

Jest to grupa hard rockowa. Chłopaki założyli zespół w pierwszej połowie lat 80., a dokładnie w 1983. Od tego czasu wydali 10 płyt. Chyba każdy zna It's My Life, Livin' On A Prayer czy You Give Love A Bad Name.

Obrazek

Inne godne polecenia utwory na początek:
Always
I'll Be There For You
Bed Of Roses - moje ulubione :muzyka:
Bad Medicine Who's bad?

Po prostu geniusze! A co Wy o nich sądzicie? Pisać!
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself
And then make a change!
Awatar użytkownika
marloon love

Post autor: marloon love »

utwory polecone , klasyki ! <3 jeden z moich ukochanych zespołów , niech każdy się wsłucha w te solówki gitarowe .. cudo
jackson love
Sylwuś

Post autor: Sylwuś »

Musze przyzna ze tez bardzo lubie Bon Jovi :) chyba najbardziej klasyki czyli Always na gorszy nastrój i oczywiscie Bad Medicine na nieco lepszy :) pozdrawiam wszystkich fanów!
"W świecie pełnym rozpaczy nadal musimy miec odwagę by marzyć" MJ
Awatar użytkownika
MJkacper

Post autor: MJkacper »

Uwielbiam Bon Jovi, genialny zespół, a wszystko zaczęło się od Livin' On A Prayer ;-) Nic nie daje tyle energii co kawał dobrego nieśmiertelnego rocka!!!!!!! :banan:
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Awatar użytkownika
MJkacper

Post autor: MJkacper »

19 czerwca Bon Jovi wystąpi w Gdańsku na PGE Arena. :dance: Od 9 listopada rusza sprzedaż biletów. Mógłby mi ktoś opisać tą całą procedure kupna biletu przez eventim i inne tego typu agencje? W jakim czasie po kupnie trzeba zaplacic za bilet itd.? Bo nigdy nie kupowalem tak biletow. Bede wdzieczny za pomoc.
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Zdaje się, że jeśli chcesz kupić przez internet, musisz zapłacić od razu przelewem i masz na to jakieś 20min.
Ale możesz też kupić w punkcie sprzedaży typu EMPiK, Saturn, MediaMarkt czy kto tam u Ciebie w mieście sprzedaje.

Ręki sobie nie dam uciąć, że zawsze tak jest, ale mnie zdarzyło się kupować tylko od razu przelewem (mTransfer) albo w EMPiKach :-)
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ