..::MJOWISKO 2012::.. - Special BAD Edition

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Scholl

Post autor: Scholl »

Postaram się być:)
Awatar użytkownika
KatinaBarbaraAnna

Post autor: KatinaBarbaraAnna »

Ja muszę być, od poniedziałku lecę do pracy dorywczej, żeby specjalnie zarobić na jakiś fajny ubiór, transport i imprezę... Nie przeżyję jeśli nie pojadę ;/
We are the world, we are the children - remember this!
Awatar użytkownika
DaX
Site Admin

Post autor: DaX »

To juz moj drugi dom ! Bede na 100 :)
Obrazek
Femme Fatale

Post autor: Femme Fatale »

Ja też postaram się być :happy:
Awatar użytkownika
dirtydiana1991

Post autor: dirtydiana1991 »

Tam po prostu TRZEBA być!!!!!!!!!!:).
Jak ten czas leci swoją drogą,na pewno będę ;-)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Nadejszła wiekopomna chwila!
Czas ogłosić ..::MJOWISKO::.. po raz dziewiąty!

Po niemal dekadzie istnienia, MJowisko ma się całkiem nieźle i choć może daleko mu do blichtru Festiwalu w Cannes czy hucznego pier…nięcia w stylu Open’era :Wariat: to – jak podają statystyki – przez fanów Króla Popu z całej Polski jest wciąż wyczekiwane.

Kolejna edycja imprezy, która już na stałe wpisała się w kalendarz każdego prawdziwego fana, odbędzie się 25.sierpnia [sobota] w Kinie Bałtyk w Łodzi. Tym razem, poza urodzinami Idola, świętować będziemy 25lecie wydania albumu BAD, który dla wielu jest albumem niemal tak samo kultowym, jak genialny THRILLER. Era BAD to szczytowy okres kariery Króla Popu, Jego popularności, ale przede wszystkim rozdział pełen genialnej muzyki, kolejnych wspaniałych teledysków i ogólnej, światowej michaelomanii, która – mam nadzieję – ogarnie nas po raz kolejny właśnie tego wieczoru.

* * *
Podczas imprezy czeka Was cała noc zabawy przy muzyce Michaela Jacksona, zaczynając od Jego najwcześniejszych nagrań z zespołem Jackson 5, przez twórczość The Jacksons, aż po solowe hity serwowane przez DJ Tobasa, a wszystko to przeplatane mnóstwem atrakcji: poza zwyczajowymi punktami programu takimi, jak główny seans na Dużej Sali kinowej czy konkurs taneczny - na specjalnie życzenie tych, którzy tańczą oczywiście znakomicie, ale chcieliby się wykazać w innych dziedzinach - pojawi się również konkurs wokalny oraz na najlepsze przebranie... w stylu BAD rzecz jasna! Nie zabraknie także tortu i szampana oraz ciepłego poczęstunku, bo poza strawą dla ducha musi być i coś dla ciała. *

Miło mi również poinformować, że na hallu kina w czasie trwania imprezy, swoje stoisko będzie miało Wydawnictwo Akcent – wydawca książki „Mój Przyjaciel Michael” Franca Cascio w tłumaczeniu Ani Taczanowskiej :) co jak mniemam ucieszy tych, którzy o zakupie myślą, ale dokonać go jeszcze nie mieli okazji.

* * *
Koszt imprezy to 50 zł od osoby (do 17.sierpnia włącznie) oraz 60 zł (po 17.sierpnia). Rezerwacji należy dokonać wysyłając maila z imieniem i nazwiskiem na adres siadeh@o2.pl. Rezerwacje możliwe są tylko do 17. sierpnia włącznie. Od 18.sierpnia zakup biletów na MJowisko możliwy będzie już tylko w kasie kina Bałtyk.

Uwaga! Jako, że zbliża się piątek 13-tego, a ja – podobnie, jak Michael zresztą – lubuję się w takich klimatach, wszyscy, którzy wpłacą pieniądze (konieczne jest przesłanie rezerwacji wraz z dowodem wpłaty) do końca tego pechowego dnia, otrzymają bilet z 20% zniżką (koszt 40 zł)**, by zaprzeczyć przesądom!

Numer konta podaję poniżej:
Kinga Zaborowska
Getin Bank
54 1560 0013 2281 1192 5499 0002
tytułem: MJowisko 2012 (imię i nazwisko)

* * *
Pamiętajcie, proszę, że zbieramy się nie tylko po to, by świetnie się bawić, ale także po to, by pomóc innym, a nieodzownym elementem każdego Zlotu w Łodzi jest zbiórka przyborów szkolnych dla dzieciaków z Domu Dziecka.
Zanim jednak zabierzecie się do wypełniania swej powinności fana-filantropa, przeczytajcie te kilka uwag, które pomogą Wam misję wypełnić właściwie :)
- Zbiórka dotyczy TYLKO przyborów szkolnych.
- Ta akcja nie ma na celu uprzątnięcia Waszych szaf ze staroci więc zbierać będziemy TYLKO NOWE rzeczy.
- Kupujcie tanie zeszyty, długopisy, ołówki, gumki, temperówki, piórniki etc., bo najważniejsze, żeby przyborów było dużo i żeby nie było konieczne losowanie potem wśród dzieciaków, kto dostanie ten wypasiony zestaw ze Spidermanem, a kto tylko proste rzeczy z Tesco.

* * *
Serdecznie zachęcam do rezerwowania miejsc oraz zapraszania znajomych, bo, jak mówi staropolskie przysłowie: „Im MJówek więcej, tym jest goręcej!” :)

* * *
Aktualizacji dotyczących planu imprezy szukajcie na:
Forum MJ PT
oraz
Oficjalnej stronie MJowiska na Fejsie

* * *

* Dokładny plan imprezy uwzględniający przytoczone punkty oraz kilka niespodzianek, jakie mam w zanadrzu, podam wkrótce.

** Jeśli chcesz zakupić bilet w promocyjnej cenie 40 zł, prześlij tę kwotę na podany numer konta i natychmiast wyślij swoją rezerwację wraz z dowodem wpłaty na adres siadeh@o2.pl. Pamiętaj, że od soboty, od godziny 00:01 obowiązuje cena biletu 50 zł…

Pozdrawiam
siadeh_MJówka_Głównodowodząca_

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
DaX
Site Admin

Post autor: DaX »

Rezerwacja wyslana a jutro podesle pieniazki :D
Obrazek
Awatar użytkownika
alice_225

Post autor: alice_225 »

Kurczę, wychodzi na to, że mnie chyba nie będzie ;C
Prawdopodobnie zobaczę się z Wami dopiero za rok :(
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Awatar użytkownika
KatinaBarbaraAnna

Mnie chyba też jednak nie będzie, jeśli nie zorganizuję się. A niby kogo przyjmą do fajnej pracy, kiedy nie masz 18 lat? ;/

Edycja postów! (LittleDevil)
Rodzice też mają tą potrzebę gdzieś! Stfu
Awatar użytkownika
alice_225

Post autor: alice_225 »

KatinaBarbaraAnna, dokładnie Cię rozumiem :( Według mojego taty zlot fanów "to już jest fanatyzm". A ja interpretuję to poprostu jako wymówkę, że z Dolnego Śląska do Łodzi jest daleko. Pozatym dzień później biegnie półmaraton, więc moje "widzimisię" kompletnie odpada.
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Zapłacone, zaklepane :)

Trochę osób z Wrocławia jedzie, więc jakby co pewnie się można po nich podczepiać. Siebie nie reklamuję, bo ja jadę już w piątek :) do zobaczenia wszystkim :)
Awatar użytkownika
KatinaBarbaraAnna

alice_225 Wcale nie jest tak daleko, ich nie satysfakcjonuje, że chcę tam jechać, bo szkoda na to pieniędzy... czasu. Boją się mnie puścić samą i straszą policją chodzącą po pociągach i sprawdzającą pełnoletność... Mam rodzinę w Kutnie, ale mimo to nie biorą niczego pod uwagę tylko mówią swoje. Mama jak coś postanowi, to tata musi się dopasować, albo po prostu foch. Jakby Czerwone Gitary się odrodziły z dawnymi członkami to na pewno mama by już tam była. Przecież 50 zł lub 60 zł i przy tym kasa na ubiór i transport to niewiele. A z ciuchami można zaszaleć naprawdę kreatywnie.
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

Ja jestem z pod warszawy więc raczej tyłek ze zlotu;/
Pojechałabym, ale może dopiero za rok.
Obrazek
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

bedebedebedebede!!!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: nie mogę się doczekać Was ludziska!

właśnie zapłacone, jutro prześlę dowód wpłaty i rezerwejszyn!!!

:mj:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

MJowitek pisze:Zapłacone, zaklepane :)

no, mam nadzieje!
Ja jak zwykle, piatek wieczorem. Gotowa na before -party ;)
ODPOWIEDZ