No to jak z tym This is it robimy akcje pisania maili do TV tylko musi pisać dużo osób dobrze by było gdyby prosić o to fanów nie tylko z tego forum ale innych
z kevinem w polsacie się udało dlaczego by nie spóbowac
tylko pytanie
gdzie chcemy pisać(do jakiej stacji) i w jakiej formie ja jestem za tym żeby każdy pisał po swojemu ,bo wtedy zobaczą że zależy ogółowi widzów a nie tylko grupie fanów
można by pisać maile oraz na facebooku
Najlepiej jakby ktoś napisał konkretny i wstawił tutaj. Wtedy mniej czasu by zajmowało ctrl+c i ctrl+v co równa się większą ilością osób chętnych i maili
No i super :D Ale może piszmy wszyscy do jednej stacji? Bo jak zaczniemy sie rozdrabniać na kilka stacji... Może być mniejszy efekt niż jakbyśmy atakowali tylko np. TVN :D
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
"Witam serdecznie!
Chciał(a)bym zwrócić się do Państwa z pewną prośbą. Minęły prawie 3 lata od pojawienia się filmu "Michael Jackson's This Is It". O ile mi wiadomo, film ten do tej pory nie był emitowany przez TVN. Czy istniałaby możliwość zmiany tego stanu rzeczy? Proponuję zaplanowanie emisji filmu na okolice 29 sierpnia, czyli 54. urodzin Króla Popu. Pozdrawiam całą ekipę TVN i gorąco liczę na odzew z Państwa strony :)"
Co Wy na to? Może być? Piszcie jeżeli macie jakieś inne propozycje :) Jakieś zmiany, poprawki, może razem zrobimy coś lepszego.
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Wysłany Ja będę pisała codziennie, bo bardzo dużo czasu spędzam przy kompie. Dam znać jeszcze koledze. Nie jest fanem ale szanuje Michaela, a im więcej tym lepiej.