Co do postów nie będących newsami. Sam jestem osobą, która tylko czyta Wasze posty, a nie chcę samowolnie robić tu bałaganu. Czasem coś skomentuję, z sensem lub bez.

ps. Ewa, powodzenia na egzaminie.

Nergal, wiem, że pomysłowość ludzka nie zna granic, ale nie każdy wytwór tejże "pomysłowości ludzkiej" nadaje się do tego, żeby go tu prezentować.Nergal pisze: http://www.youtube.com/watch?v=cVNPDv7_E_A Polecam. Brutalna prawda o Axlu i Slashu
Widziałam już jakiś czas temu ten koncert na video mniej więcej w całości. Tommy musiał być w tym momencie poważnie wkurwiony, bo on raczej nie ma w zwyczaju rozwalania gitar na scenie, ale skoro to zrobił, to widać, że zachowanie publiczności musiało naprawdę przechodzić wszelkie granice. Zresztą... jak opieprzał publikę za ich "butelkową wojnę", to ci pokazywali mu środkowy palec i krzyczeli "fuck off". Obejrzałam z grubsza koncerty gunsów z europejskiej trasy i cóż... koncerty w Anglii: Donnington, Birmingham, Newcastle - angielska publiczność prezentuje dość dziwne maniery. Wszystkie większe incydenty, które wydarzyły się podczas tegorocznej całej europejskiej trasy GN'R, wydarzyły się właśnie na koncertach w Anglii.ewa pisze: http://www.youtube.com/watch?v=SqUDKa1Hdfw - Dominika, koniecznie obejrzyj to nagranie do końca, tam na końcu Tommy mówi coś ciekawego do mikrofonu
I to jest właśnie to. Axl to człowiek, którego reakcji na daną sytuację nigdy nie jest się w stanie z góry przewidzieć. Jednym razem wystarczy, że ktoś się 'krzywo popatrzy', wrzuci coś na scenę, a Axl od razu rzuca mikrofon i kończy koncert. Innym razem ludzie obrzucają scenę butelkami, a on w ogóle zero reakcji, stoi sobie i śpiewa.ewa pisze:Axl zaśpiewał tę piosenkę po prostu stojąc sobie przy mikrofonie, bez żadnego zaangażowania..., w sumie to i tak go podziwiam, że w ogóle stał i śpiewał i jak na końcu widać....dobry humor go nie opuszczał...
Śmiało możesz dawać, przecież nie będę płakać jak go zobaczę w towarzystwie uroczych fanek =].ewa pisze:Ja mam dużo zdjęć Tommy'ego z backstage i zupełnie innych, tylko boję się dawać, żeby ci nie było smutno :p.
http://img215.imageshack.us/img215/4003/izzytomwd6.jpg
No tak, Axl zabrał w trasę Izzyego, ale żeby go zabierać ze sobą na imprezy po koncertach to już nie. Zostawia go osamotnionego w hotelu. Każdemu by się w takich okolicznościach chciało płakać [ =/ ].ewa pisze:Izzy wygląda jakby mu się chciało płakać
...a mamewa pisze:Dominika! Widzę, że sobie zrobiłaś świetną sygnaturkę z "Village Gorilla Head" Tommy'ego :P. Masz może tę płytkę.
Co na to Kostabi?............................................ -> SUNrise przybywajewa pisze: Aha, i jeszcze... wie ktoś jak doszło do tego, że Gunsi wykorzystali część obrazu Kostabiego na okładce swojej płyty . Wiem, że z tym obrazem to był pomysł Axla, ale tak od strony Kostabiego - co on na to?
niech moc będzie z Tobą =)ewa pisze: W czwartek zdaję ten piep>>>>y egzamin na prawo jazdy
Dominika pisze:For God's sake! Nergal, wiem, że pomysłowość ludzka nie zna granic, ale nie każdy wytwór tejże "pomysłowości ludzkiej" nadaje się do tego, żeby go tu prezentować.Nergal pisze: http://www.youtube.com/watch?v=cVNPDv7_E_A Polecam. Brutalna prawda o Axlu i Slashu
Ludzie drodzy, mamy do dyspozycji na gunsowe rozmowy tylko jeden temat, więc apeluję po raz ostatni do wszystkich szajbusów =], którzy się tu zeszli i piszą - dbajcie o ten temat, bo nie wiem jak Wy, ale ja w śmietniku pisać nie będę. Wiem, że ten topic to tak naprawdę jeden wielki miszmasz, ale mimo wszystko, opanowywujcie się trochę.
To jest przeciez forum o Guns N Roses ,a film ktory podbil tutaj Nergal jest przeciez o Gunsach , jest on tylko po prostu zabawny i nie rozumie twojego przyjecia go tutaj , przeciez jest on o gunsach wiec scisle powiazany z temtam , wiec co my mamy dawac tuaj tylko nudne i drentwe newsy
misza16 pisze:Dominika pisze:For God's sake! Nergal, wiem, że pomysłowość ludzka nie zna granic, ale nie każdy wytwór tejże "pomysłowości ludzkiej" nadaje się do tego, żeby go tu prezentować.Nergal pisze: http://www.youtube.com/watch?v=cVNPDv7_E_A Polecam. Brutalna prawda o Axlu i Slashu
Ludzie drodzy, mamy do dyspozycji na gunsowe rozmowy tylko jeden temat, więc apeluję po raz ostatni do wszystkich szajbusów =], którzy się tu zeszli i piszą - dbajcie o ten temat, bo nie wiem jak Wy, ale ja w śmietniku pisać nie będę. Wiem, że ten topic to tak naprawdę jeden wielki miszmasz, ale mimo wszystko, opanowywujcie się trochę.
To jest przeciez forum o Guns N Roses ,a film ktory podbil tutaj Nergal jest przeciez o Gunsach , jest on tylko po prostu zabawny i nie rozumie twojego przyjecia go tutaj , przeciez jest on o gunsach wiec scisle powiazany z temtam , wiec co my mamy dawac tuaj tylko nudne i drentwe newsy
Nie wiedziałaś, że to nie jest "normalne" forum, gdzie fani mogą sobie pogadać ? tu nie każdy tak po prostu może się wypowiedzieć, do "prawdziwych" fanów trzeba mieć szacunek, są fani równi i równiejsi...W końcu tylko te parę osób będzie tu zaglądać, reszta będzie to miała gdzieś, bo tu nawet linka dać nie można...Śmietnika tu nie róbcie!..Axl to by się uśmiał jacy tu niektórzy wyjątkowi. Naprawdę przykre. Ten filmik jest świetny, te pojedynki furore robiły w Stanach, nie wiem czy to jeszcze kręcą, ale raczej nie.
![]()
![]()
Odkąd tu jestem na forum, zawsze wydawało mi się, że to jest temat dyskusyjny poświęcony m.in. Slashowi i zespołowi GN'R, a nie temat "wrzucamy tu wszystko, co znajdziemy w sieci z GN'R w tytule".misza16 pisze:To jest przeciez forum o Guns N Roses ,a film ktory podbil tutaj Nergal jest przeciez o Gunsach
Cóż Jolu, teoretycznie tutaj zawsze liczyła się jakość, a nie ilość. Jak dla mnie, mogą tu zaglądać nawet tylko dwie, trzy osoby, ważne że będą to takie osoby, z którymi jest o czym konstruktywnie porozmawiać. Z mojego punktu widzenia... - przez te dwa miesiące jedyną osobą, z którą można było podjąć tu jakiś godny poświęcenia swojego czasu dialog, była (jest) Ewa. Nie wiem jaki z tego morał. Może taki, że pozostałe osoby nie mają nic do powiedzenia na temat GN'R, a "piszą" tu tylko - jak to Ewa fajnie ujęła - żeby zaznaczyć swoją obecność na forum. Ale to tylko moje zdanie.jola pisze:W końcu tylko te parę osób będzie tu zaglądać, reszta będzie to miała gdzieś, bo tu nawet linka dać nie można...
Wow, naprawdę takie cool to było? Może się starzeję, ale oglądając ten film jakoś nie spadłam z krzesła ze śmiechu. Widywałam lepsze i śmieszniejsze rzeczy.jola pisze:Ten filmik jest świetny
Chodzi jedynie o zachowanie porządku na forum, a nie o to, że ktoś tu się czuje wyjątkowy. Więc daruj sobie swoje sarkazmy, chyba, że na tylko tyle Cię stać. Poza tym na Axla się nie powołuj. Nie jesteś nim, ani nie znasz go na tyle (ja zresztą też nie), żeby stwierdzać, co on by w danej sytuacji zrobił.jola pisze:Axl to by się uśmiał jacy tu niektórzy wyjątkowi.
Jakie forum o Guns N' Roses? Wy tu widzicie gdzieś forum o Guns N' Roses, bo ja nie. To jest forum o Michaelu Jacksonie! nie o Guns N' Roses, podkreśliłam to, bo mam wrażenie, że niektórzy tutaj mają problemy ze zrozumieniem w czym rzecz. Ludzie tu przychodzą i się im wydaje, że trafili na forum o GN'R i że mogą tutaj robić co się im żywnie podoba. Otóż nie! Temat Slash**GN'R** VR jest tylko tematem informacyjno-dyskusyjnym odnośnie w/w wymienionych zespołów, a nie jakimś forum. Początkowo z założenia, ten topic miał być miejscem, w którym miały znaleźć się jedynie historie zespołów GN'R i VR oraz opisy projektów solowych byłych i obecnych członków zespołu GN'R, bez pobocznych dyskusji, nic więcej. Dlatego byłam początkowo taka cięta jak ktoś tu wchodził i wyskakiwał mi tu z wampirami i innymi rzeczami. Później zaczęli się tu schodzić jeszcze inni ludzie i przestało mi zależeć na tym wszystkim, bo ta walka "o absolutny porządek w tym topicu" byłaby bez sensu. Nie zabraniam się tutaj wypowiadać innym osobom, nigdy nie zabraniałam, ale.... Może w innych miejscach, na innych forach panują zasady "róbta co chceta", jednak nie na tym forum! Jest regulamin, który radzę przeczytać i się do niego dostosować. W tym temacie dodatkowe zasady ustalam ja. Nie chcę wprowadzać tu jakichś nadmiernych restrykcji, ale anarchia też tu panować nie może. Jak się komuś nie podobają te 'reguły', to będzie lepiej dla niego, jeśli od razu przestanie tu zaglądać. Wszelkie posty zawierające jedynie głupawe odzywki lub ataki personalne od tej chwili będą usuwane. A z ich autorami też się odpowiednio będziemy rozliczać (tu moja osobista prośba do moderatorów). Jeszcze raz zobaczę, że ktoś, kto nie jest fanem Michaela Jacksona rejestruje się na tym forum tylko po to, żeby wchodzić do tematu o Gunsach, nie po to, żeby kulturalnie rozmawiać o tym zespole, ale żeby reklamować swoje strony www, bądź pyskować do piszących sobie tutaj spokojnie osób, to taki newbie z miejsca zakończy swoją karierę na tym forum. Jak was fanów GN'R tak energia rozpiera i macie za dużo wolnego czasu, że się tu rejestrujecie, to zamiast roszczyć swoje śmieszne pretensje, śmiecić na forum i pyskować do osób (które jedynie ze swojej własnej dobrej woli poświęcają swój czas temu topicowi, żeby tacy ludzie jak Wy mieli tu co czytać), to weźcie się lepiej za pisanie czegoś co przyniesie nam wszystkim jakiś pożytek, a i wasza obecność na tym forum stanie się czegoś warta. Ja o historii GN'R i albumach solowych Slasha już napisałam. Ale wciąż jest o czym pisać np. o albumach solowych, bądź innych działalnościach pozostałych Gunsów jak: Duff, Izzy, Gilby Clarke, Matt Sorum, Steven Adler, Dizzy Reed, Tommy Stinson, Richard Fortus, Brian Mantia, Robin Finck, Bumblefoot, Buckethead (którego dyskografia jest doprawdy imponująca)... - do wyboru do koloru. Chętnie poczytam co drodzy koledzy i koleżanki macie do powiedzenia na temat tych artystów i ich poza gunsowej twórczości. No i jest do napisania jeszcze historia Velvet Revolver (od początków zespołu, kiedy to w listopadzie 2001 roku spotkali się w studio w Los Angeles: Slash, Duff oraz Izzy, a jeszcze później Matt Sorum (na koncercie benefisowym), później do zespołu doszedł Dave (bo Izzy ostatecznie nie przyjął propozycji Slasha i Duffa, by zostać członkiem ich formacji, która to została nazwana wówczas "The Project"... no i wszystko co się działo (i zmieniało) w tym zespole, aż do dnia dziesiejszego, kiedy znamy ich już wszyscy jako zespół Velvet Revolver). Jak się trochę sami powysilacie i popiszecie tu z sensem, to gwarantuję, że od razu spuścicie z tonu i będziecie względem siebie łagodniejsi w obejściu.misza16 pisze:To jest przeciez forum o Guns N Roses
Dominika no jak mogłaś użyć tutaj tak drastycznego słowa jak "syf" i tak zestresować koleżankę.mira pisze:<<.robi syf>> niezbyt miłe słownictwo
jola pisze:W końcu tylko te parę osób będzie tu zaglądać, reszta będzie to miała gdzieś
Jola, mira macie takie żale, jakbyście robiły tutaj komuś łaskę, że przychodzicie na to forum, czytacie, bądź piszecie na nim. Nikt tutaj nikomu łaski nie robi. Ani wy Dominice, bądź mnie, ani my wam. Jak zaczynałam pisać ten temat, to NIKT z fanów GN'R nie miał pojęcia o istnieniu tego topicu. Gdyby mi zależało na tym, żeby ten temat czytały miliony ludzi, to założyłabym w tym celu swoje własne forum, bądź pisała ten topic na forum GN'R, a nie na forum Jacksona.mira pisze:bo nikt tu nie zajrzy
O jakich Ty śmieciach mówisz? Jak chcesz wyciągać na światło dzienne i omawiać jakieś "brudy", to sobie załóż w tym celu odpowiedni temat, najlepiej w Koszu, to taki dział na dole forum - miejsce przeznaczone właśnie na śmieci, bo w moim temacie nie ma miejsca na takie rzeczy, jak wyszukiwanie jakichś głupot z internetu i omawianie ich. Chyba, że aż tak Ci się na co dzień nudzi. Nie wiem do czego Nergal dał linka, bo umieszczone tam video, zostało usunięte, no w każdym razie u mnie nie działa. Co tam było, to było. Wierzę wam, że nie było tam nic strasznego. A to, że Dominice się nie spodobało... nie wszystko wszystkich musi śmieszyć, co nie oznacza wcale, że nie można tutaj dawać linków do takich rzeczy, które za zabawne uważają inni.mira pisze:wyciaga sie tez .....smieci.......zeby je dokładnie przejrzeć i dopiero wyrzucic!
Haha, napisałaś o tym?Dominika pisze: W tej chwili jest w Nuuk, skąd jutro rano wylatuje do Reykjavíku.
Rozpocznijmy prace od podstawDominika pisze:Co na to Kostabi?............................................ -> SUNrise przybywajewa pisze:Jak doszło do tego, że Gunsi wykorzystali część obrazu Kostabiego na okładce swojej płyty. Wiem, że z tym obrazem to był pomysł Axla, ale co na to Kostabi? Jak to wszystko wyglądało?
Najlepsze pytanie jakie słyszałam od dłuższego czasuewa pisze:Axl na ślub Slasha (ten pierwszy z Renee) przyszedł ubrany w zielony garnitur, ciekawe czy to był ten sam garnitur co chodził w nim później do sądu, czy też posiadał jakiś większy asortyment zielonych garniturów.
Ja mu tam do szafy nigdy nie zaglądałamciekawe czy to był ten sam garnitur co chodził w nim później do sądu, czy też posiadał jakiś większy asortyment zielonych garniturów.
Co to jest? Jak się komuś nie podobają muzycy którzy teraz grają w GN'R to po jakiego ****,... po co, za przeproszeniem przychodzą na ich koncerty?! W Warszawie też był jeden człowiek. Jak Robin z Richardem grali swój gitarowy duet Beautiful, to jakiś gość za moimi plecami krzyknął "Slash is the best!". Wszycy ludzie co byli obok nas odwrócili się do kolesia i go szybko uciszyli. Wiadomo, że Robin wszedł do zespołu za Slasha jako gitarzysta prowadzący i na pewno nie jest mu miło jak gra, a ludzie z widowni się drą "Chcemy powrotu Slasha!", albo "Gdzie jest Slash" albo "Slash lepiej gra". Axl nie wyrzucił Slasha z zespołu, (tak upraszczając) Slash odszedł na własne życzenie, przestał się czuć...szczęśliwy w tym zespole i nie widział w nim dla siebie dalszej przyszłości, więc Axl wziął do zespołu na jego miejsce Robina i albo niech się ludzie z tym raz na zawsze pogodzą, a jak nie potrafią, to niech nie przychodzą na koncerty newGN'R, tak będzie najlepiej dla wszystkich. Wiem, że może mnie jest łatwo to mówić, bo jestem z tych fanów, którzy nie pragną zbytnio reaktywacji starego składu (no powiedzmy wprost -> w ogóle nie pragnąewa pisze: http://www.youtube.com/watch?v=SqUDKa1Hdfw
Słuchałaś kiedyś Ugly Kid Joeewa pisze: Kocham wszystkie nagrania Skid Row, to był jeden z pierwszych zespołów jakich słuchałam razem z Ugly Kid Joe :]
W prezencie Robin dla CiebieSUNrise pisze:bo aż mnie rozpiera, żeby znowu napisać jak bardzo kocham Fincka
Jestem zaSUNrise pisze:Słuchałaś kiedyś Ugly Kid Joeewa pisze:Kocham wszystkie nagrania Skid Row, to był jeden z pierwszych zespołów jakich słuchałam razem z Ugly Kid Joe :]? Zróbmy sobie tutaj podofftopic o Ugly,
Do postów z lipca jeszcze nie dotarłam. Ale myślę, że się nie przestraszę, skoro Dominika temperowałaewa pisze:Nie wiem czy przeczytałaś już moje wcześniejsze posty na forum, z początku lipca. Jeśli jeszcze nie, to muszę ostrzec, nie przestrasz się tym co w nich pisałam,
Serio? Jestem..hmmm... zaskoczona. Ale w takim razie niezmiernie miło mi poznać jedną z warszawskich "Axl's ladies", heheh.ewa pisze:jestem obok Ciebie i Dominiki jedną z tych dziewczyn, które po koncercie w Warszawie zostały siłą zaprowadzone... nie no żartuję, ale w każdym razie zaprowadzone do Axla
to chyba sobie jednak poczytam te lipcowe postyewa pisze:jak wtedy wyglądałam, napisałam już w swoim pierwszym poście.
Pięknego mam chłopca prawda
Może być i o Behemocie. Krąg naszych zainteresowań jest bardzo szeroki, w końcu ileż można rozmawiać o GunsachNergal pisze:A może mały podtopick o Behemocie, Vaderze, Slayerze
Jak mam to pewnie tylko te co były pokazane w Behind... coś jak to. To jest nieprzytomny Slash i to wydarzyło się naprawdę...pokazywali Slasha który pewnej nocy zemdlał pod windą i musili mu dawać zastrzyk z adrenaliny. Czy masz moze jakieś zdjęcia z tego zajścia??