SLASH* Guns N' Roses *Velvet Revolver

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
*Agata* ;)

Post autor: *Agata* ;) »

Z chęcią przeczytam Cocaine :D Może się jakoś zgadamy, to podrzucę Tobie moje 'dziełko', jeżeli zechcesz ;] Aha, i jakbyś mogła, to napisz mi swoje nowe gg w privie ;] Byłabym wdzięczna ;] Sorry za off-top ;d
Lubię życie, ale kocham świat
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Odkopuję temat.
Chętnie popisałabym z jakąś fanką Gunsów. Bo ostatnio jakoś nie mam z kim pogadać o rzeczach i tematach ,które interesowałyby mnie i rozmówcę ,także jeśli ktoś chce ,moje GG to 41211212.
Przepraszam za off-top.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Czy ktoś z was wybiera się do Rybnika?Bo ja jadę z kolegą ;-) Chętnie bym poznał jakiegoś fana z okolic Wrocławia lub Legnicy.My jedziemy pociągiem.
Awatar użytkownika
cocainegirl

Ja jestem z okolic Wrocławia, ale do Rybnika nie jadę.
Awatar użytkownika
Silent

Post autor: Silent »

Ja się wybieram na GNR, jestem z okolic Opola i jadę sama. Starszy brat robi tylko za kierowcę ;-)
Obrazek
PaulinaLG

Post autor: PaulinaLG »

Ja jestem z okolic Warszawy i oczywiście jadę :) Już odliczam dni :)
Barm

Post autor: Barm »

Dlaczego wszyscy lubią Gunsów? Dlaczego wszyscy lubią Slasha? Ja też chce być tak lubiany, tylko nie wiem jak to zrobić.
Co jest takiego w grze pana Slasha że wszyscy umierają?
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

Barm Nie da się tego wytłumaczyć, to jest takie coś, że jak słyszysz daną melodię bądź piosenkę to masz gęsią skórkę. I właśnie o to chodzi.

EDIT: Wchodzę na kwejka żeby potrollować a tam co?
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Moonwalker27

Post autor: Moonwalker27 »

Up: albo wymysł organizatorów, albo Axlowi do końca odkorowało...
Teraz, jak przeczytałem recenzję, to się cieszę, że miałem za daleko, żeby pojechać. Podobno koncert był, delikatnie mówiąc, niezbyt porywający. A jakie wy macie odczucia?
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself
And then make a change!
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

Też miałam jechać, ale ze względu na koncert Queen w podobnym terminie zrezygnowałam i teraz się cieszę, bo również słyszałam, że koncert był... niezbyt ciekawy.
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Awatar użytkownika
Damianos60

COOOO?!Wszystko co piszą gazety to jakieś bzdury!Wszyscy wieszają psy po się spóźnili.Ja byłem i nie żałuję,mimo że jestem fanem Slasha ani przez chwile mi go nie brakowało.Chłopaki zrobi super show i to nie tylko zdanie moje ale i wielu fanów.Axl był w super formie,fani stworzyli niesamowitą atmosferę.Wszyscy co nie byli mogą żałować!
PS.Nie czytajcie jakiś wypocin z wp.pl,cgm.pl,po prostu to są jacyś antyfani Pana Rosa!
Awatar użytkownika
Silent

Post autor: Silent »

Ja również miałam przyjemność być na tym koncercie i powiem tylko, że z całą pewnością nie zapomnę tego do końca życia! Jestem fanką nowego GNR i przyznam, że w ogóle mnie nie zawiedli, przeciwnie, udowodnili tylko swoją klasę i ogromny talent. Ogromnie widowiskowe show, muzycznie bez zarzutu, kontakt z publicznością cudowny, stałam pod sceną po prawej stronie i tam atmosfera była niesamowita. Widok na flagę podczas This i love ogromnie wzruszający. Hejterzy mogą tylko żałować, bo chłopaki spisali się na medal i całkowicie zrekompensowali spóźnienie, a jeśli kogoś bardzo uraziło czekanie, to powinien jeszcze raz zastanowić się na czyj koncert się wybiera i przestudiować historię zespołu, bo taka już jest natura niepokornego Axla i albo się to akceptuje albo nie.
A co do tych 'zakazów' - to były tylko takie zabezpieczenia organizatora, sektor A złamał wszystkie 3, co do pogo, fali i siedzenia na barkach partnera :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Damianos60

I mogę dodać jeszcze,że normalnie bez problemu można było wnieść aparat.
Po tym koncercie też inaczej patrze na nowy skład i postanowiłem kupić sobie płytę Chinese Democracy i czekam na kolejny koncert w Polsce!
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

Damianos60 pisze:I mogę dodać jeszcze,że normalnie bez problemu można było wnieść aparat.
jak na prawie każdy koncert. Rzadko kiedy sprawdzają jaki msz przy sobie
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Awatar użytkownika
cocainegirl

Jezu.. Z tym pogo to nie chodziło o skakanie i tym podobne, tylko o to, żeby nie było jak kiedyś na koncertach, że ludzie za bardzo szaleli, popychali się i tym podobne, na jednym koncercie, jeszcze w starym składzie parę osób zginęło. Słyszałam od koleżanki, która była na koncercie, że Axl był w dobrej formie, widziałam filmiki, było okej. Tylko, że w tabloidach muszą coś podkolorować, coś dodać. Medialna papka, czego się spodziewacie.
ODPOWIEDZ