SLASH* Guns N' Roses *Velvet Revolver
- *Agata* ;)
- cocainegirl
- Damianos60
- cocainegirl
- Moonwalker27
Up: albo wymysł organizatorów, albo Axlowi do końca odkorowało...
Teraz, jak przeczytałem recenzję, to się cieszę, że miałem za daleko, żeby pojechać. Podobno koncert był, delikatnie mówiąc, niezbyt porywający. A jakie wy macie odczucia?
Teraz, jak przeczytałem recenzję, to się cieszę, że miałem za daleko, żeby pojechać. Podobno koncert był, delikatnie mówiąc, niezbyt porywający. A jakie wy macie odczucia?
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself
And then make a change!
Take a look at yourself
And then make a change!
- DirtyDiana94
- Damianos60
COOOO?!Wszystko co piszą gazety to jakieś bzdury!Wszyscy wieszają psy po się spóźnili.Ja byłem i nie żałuję,mimo że jestem fanem Slasha ani przez chwile mi go nie brakowało.Chłopaki zrobi super show i to nie tylko zdanie moje ale i wielu fanów.Axl był w super formie,fani stworzyli niesamowitą atmosferę.Wszyscy co nie byli mogą żałować!
PS.Nie czytajcie jakiś wypocin z wp.pl,cgm.pl,po prostu to są jacyś antyfani Pana Rosa!
PS.Nie czytajcie jakiś wypocin z wp.pl,cgm.pl,po prostu to są jacyś antyfani Pana Rosa!
Ja również miałam przyjemność być na tym koncercie i powiem tylko, że z całą pewnością nie zapomnę tego do końca życia! Jestem fanką nowego GNR i przyznam, że w ogóle mnie nie zawiedli, przeciwnie, udowodnili tylko swoją klasę i ogromny talent. Ogromnie widowiskowe show, muzycznie bez zarzutu, kontakt z publicznością cudowny, stałam pod sceną po prawej stronie i tam atmosfera była niesamowita. Widok na flagę podczas This i love ogromnie wzruszający. Hejterzy mogą tylko żałować, bo chłopaki spisali się na medal i całkowicie zrekompensowali spóźnienie, a jeśli kogoś bardzo uraziło czekanie, to powinien jeszcze raz zastanowić się na czyj koncert się wybiera i przestudiować historię zespołu, bo taka już jest natura niepokornego Axla i albo się to akceptuje albo nie.
A co do tych 'zakazów' - to były tylko takie zabezpieczenia organizatora, sektor A złamał wszystkie 3, co do pogo, fali i siedzenia na barkach partnera
A co do tych 'zakazów' - to były tylko takie zabezpieczenia organizatora, sektor A złamał wszystkie 3, co do pogo, fali i siedzenia na barkach partnera

- Damianos60
- DirtyDiana94
- cocainegirl
Jezu.. Z tym pogo to nie chodziło o skakanie i tym podobne, tylko o to, żeby nie było jak kiedyś na koncertach, że ludzie za bardzo szaleli, popychali się i tym podobne, na jednym koncercie, jeszcze w starym składzie parę osób zginęło. Słyszałam od koleżanki, która była na koncercie, że Axl był w dobrej formie, widziałam filmiki, było okej. Tylko, że w tabloidach muszą coś podkolorować, coś dodać. Medialna papka, czego się spodziewacie.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."