w związku ze zbliżającą sie rocznicą śmierci Michaela zwracam się do fanów z płocka z propozycją spotkania i uczczenia pamięci Michaela
Kontakt: fanplock@wp.pl
o to jakaś nowość w naszym mieście,pozytywne zaskoczenie, że są tu aktywni fani, myślałem, że jestem odosobniony w tej kwestii hahhahaha, jakieś konkretne plany ? może byłbym zainteresowany taką formą uczczenia pamięci Michaela...
żeby były kpnkretne plany to nie ale miło że ktoś odpowiedział ale przydało by się nas trochę więcej. może byśmy się spotkali małą grupą jeśli nie uda się w poniedziałek to może chociaż jakoś w tygodniu.
ja wcale im się nie dziwie często fanów michaela spotykają nieprzyjemności ze strony innych ludzi
ale mam nadzieję że uda nam się zorganizowa mini zlot który stanie się coroczną tradycją
Majkel1994 - Kiedy masz ochotę się spotkać, na jakieś piwo czy co tam, pogadać. Jak znajdą się chętni, to dojdą do "paczki". Bo fajnie by było poznać osobę mając takiego samego idola. :)
Może jakaś mobilizacja w związku z rocznicą, jakieś spotkanie fanów?
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”