Hej :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
VeronicaMJ

Hej :)

Post autor: VeronicaMJ »

Jestem Weronika i mam 14 lat. Moją historię związaną z Michaelem... No cóż... Ona jest skomplikowana, możecie przeczytać tutaj: http://nothing-withoutyou.blogspot.com/
Mam nadzieję, że nie będzie za dużo hejtów na mnie...
Nie zgubiłam cię. Wystarczy tylko że zajrzę do swojego serca a znajdę Ciebie i Twoją muzykę...
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

Każdy to przeżywał na swój sposób, ja za specjalnie ogromnego bólu nie czułam, ale jednak jakiś taki mały. Takie bardziej "wewnętrzne rozdarcie".

Witam na forum ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
SasiaxD

Post autor: SasiaxD »

witamy, witamy :)
Jeśli chcesz naprawić świat,
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Ja płakałam nie za dużo ,też jestem fanką po jego śmierci ,tyle że ja go przed śmiercią szanowałam tyle że nie interesowałam się zbytnio jego twórczością. Pamiętam tyle ,że przeglądałam gazetę w której był on ,na wózku inwalidzkim. Pamiętam jak powiedziałam sama do siebie 'Biedny człowiek..'. Na początku też siebie nienawidziłam za to ,że gdy on żył ja się nim tak bardzo nie interesowałam ,jednak.. Teraz? Nadal go kocham i słucham jego muzyki ,ale bardziej zagłębiłam się w ostrzejszą muzykę. Może to przez moje problemy rodzinne? Może przez to tak się właśnie wyżywam ,tak wyrażam moją frustrację? Nie wiem ,ale wiem jedno ,że Michael'a będę kochała całe moje życie.
Witaj na forum.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum :mj:
Obrazek

Post autor: LilMonkey »

Przyeczytala twoja historie i iPad zostal wydany 2010 roku wiec nie wiem jak moglas go posiadac w 2009....lol
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
GentleRain

Post autor: GentleRain »

Cześć! nenene
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
Awatar użytkownika
Michaelowa_klaudia

Post autor: Michaelowa_klaudia »

Witaj na forum :mj:
Awatar użytkownika
VeronicaMJ

Post autor: VeronicaMJ »

LilMonkey pisze:Przyeczytala twoja historie i iPad zostal wydany 2010 roku wiec nie wiem jak moglas go posiadac w 2009....lol
Och możliwe że to był iPhone... Sorry glupija

Okej, usunęłam bloga na prośbę kogoś bliskiego, ale tutaj będą różne rzeczy http://heal-the-world-michaeljackson.blogspot.com/

:mj:
Nie zgubiłam cię. Wystarczy tylko że zajrzę do swojego serca a znajdę Ciebie i Twoją muzykę...
Awatar użytkownika
majkel1994

Post autor: majkel1994 »

witaj na forum. fajny nowy blog. jest sporo ludzi którzy zainteresowali się michaelem po jego smierci ale nie powinnaś czuć się z tego powodu gorsza z mojej strony możesz liczyć na wsparcie choc ja jestem fanem michaela już długo pomimo tego że mam dopiero 18 lat. napewno nie bedę cię hejtować tylko dlatego że wielu starych fanów nie lubi "pośmiertnych" fanów. nie lubię tego określenia lae niestety czesto pada. fajnie że muzyka michaela ma wpływ na młodych ludzi tak jak na ciebie. szkoda tylko ze nie zdażyłem przeczytać twojego starego bloga.
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witaj :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
ODPOWIEDZ