Dangerous Tour In.... Wszędzie poza Bucharest'em !

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Dangerous Tour In.... Wszędzie poza Bucharest'em !

Post autor: Omega Supreme »

Witam :) szukam juz 20 minut uzywam wyszukiwania i nic. Nie widze na forum zadneg koncertu z trasy Dangerous no chyba ze Dangerous Buchrest ta inaczej sfilmwoana wersja.

wiem ze są koncerty Dangerous np z Tokyo, Cologne, Madrit lub Chile i chyba nawet w calosci a nigdzie nie umiem ich odszukac :) czy ktos da namiary albo wstawi jakieś koncerty Dangerous Tour ale takie CAŁE ? Jakość mniej wazne ważne zeby to były całe koncerty w 1 pliku a nie jakies downloady z youtube po kawałku :)

Napewno cos wiecie lub macie wiec czekam i zgóry dziekuje :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Dziwne nic sie nikomu nie chce czy co :P?
myslalem ze to fajne forum i ktos cos tu robi chociaz a tu ktos zaklada temat i sama cisza hehehe :P
aleksy16

Post autor: aleksy16 »

Wiesz co z Chile to możesz znaleźć na stronie www.mjhideout.com taam jest do ściągnięcia pełne DVD ale teraz jak zamknęli www.megaupload.com to nie można jak na razie pobrać :(. Ale poczekaj chwilkę ktoś może wrzuci nie długo, a jak na razie musisz po kawałka z youtube. Akurat pojawiła się nowa wersja tego koncertu chodzi mi o jakość bardzo świetna jest. Również amatorska wersja z koncertu w Buenos Aires jest świetna bo również ktoś poprawił jakość ale jak na razie musisz się cieszyć tym z youtube !!!
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

aleksy16 pisze:Wiesz co z Chile to możesz znaleźć na stronie www.mjhideout.com taam jest do ściągnięcia pełne DVD ale teraz jak zamknęli www.megaupload.com to nie można jak na razie pobrać :(. Ale poczekaj chwilkę ktoś może wrzuci nie długo, a jak na razie musisz po kawałka z youtube. Akurat pojawiła się nowa wersja tego koncertu chodzi mi o jakość bardzo świetna jest. Również amatorska wersja z koncertu w Buenos Aires jest świetna bo również ktoś poprawił jakość ale jak na razie musisz się cieszyć tym z youtube !!!
Nie mogę znaleźć tego koncertu na YT tylko znalazłam wstęp czyli Jam. Możesz podać link?
Awatar użytkownika
Omega Supreme

super. tylko szkoda ze nie ma dobrej jakosci jakiegoś calego koncertu. tak jak to naprzyklad są niektore HIStory Tour :P nie wyszły na DVD a jedną są w dobryh jakosciach nawet w HD :)
aleksy16

Post autor: aleksy16 »

No niestety ale i tak dobrze, że wyciekły te 4 piosenki z Buenos Aires :) a jeszcze Bad World Tour na DVD 18 września to już jestem szczęśliwy człowiek :D !!
ODPOWIEDZ