W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
For-Example to moj nick.. interesuje sie MJ od dziecinstwa.. pozniej nastapil okres kiedy mniej sluchalem i intersowalem sie nim ale od czasu kiedy zalozylem internet wszystko wrocilo tak jak bylo.. mam okolo 15 GB plikow video i wciaz zbieram.. chetnie sie podziele,wymienie itd. mam liste wiec jak ktos bedzie chcial to pisac na mail : tmilan@tlen.pl Tak po za tym mam prawie 19 lat,w tym roku zaczynam studia i lubie jezdzic na deskorolce :)[/img]
Dobre usunoles Przepraszam za klopot.. ale mialem male problemy z rejestracja.. pewnie z mojej winy.
A na pytanie co bede studiowac.. to bardzo prawdopodobne ze Dziennikarstwo i komunikacje spoleczna.. chcialem psychologie stosowana na UJ ale niestety sie nie udalo.. chociaz czekam jeszcze na wyniki platnej psychologi.. mimo wszystko zastanawiam sie jeszcze co ostatecznie bede studiowal.. Wiadomo najbardziej bym chcial : Muzyka Rozrywkowa (Pop,Soul) spec. Michael Jackson :) :) :) hehe
For-Example pisze: mimo wszystko zastanawiam sie jeszcze co ostatecznie bede studiowal.. Wiadomo najbardziej bym chcial : Muzyka Rozrywkowa (Pop,Soul) spec. Michael Jackson :) :) :) hehe
Jacksonlogia stosowana to bardzo specyficzny kierunek...tylko dla prawdziwych zapalencow
Witam na MJPT
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...