Michael (hologram) ruszy w trasę koncertwową

O Michaelu rozmowy luźne.
Katerina

Michael (hologram) ruszy w trasę koncertwową

Post autor: Katerina »

Rodzinka podobno podpisała zgodę na trasę koncertową z hologramem Michaela. Pierwszy był 2Pac a teraz jak zobaczyli jak to wygląda będzie Michael o ile można wierzyć newsom z pudelka. myślę jednak że nie przepuszczą takiej okazji zarobienia milionów dolarów. nie oni.
http://www.pudelek.pl/artykul/39698/2pa ... oncertowa/
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Cóż... Nie wiem, czy to prawda ale jestem ciekawa co na to dzieci MJ'a. Mam nadzieję, że rodzina skonsultowała się i z nimi. One też mają coś w tej sprawie do powiedzenia.
Przeczytałam książkę Ewy Mróz o fanach. Wielu z nich będzie w tej sprawie nie zadowolonych - a ona pisała o ich odczuciach tylko i wyłącznie o Polskich fanach i z nimi przeprowadzała ten wywiad. Znając życie na pewno wielu jego fanów poszło by na takie występy.
Nie nazwałabym tego "koncertem". Można się tego spodziewać po wypowiedziach ludzi którzy poszli na np. FKoP i MJ CdS IWT. Ludzie potrzebują tego by zobaczyć swego idola w jakiejkolwiek postaci. Zysk z tego na pewno będzie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Hera

Post autor: Hera »

Że cooooooo ? nie no oni chyba na głowy poupadali.. :roll: ta kasa chyba juz doszczętnie im odebrała rozum i zdrowy rozsądek...jezuu.. tego się własnie obawiałam. paranoja..:roll:
Justine1304 ja tez to bedzie raczej jakiś kosmiczny cyrk.. Mam nadzieje że to tylko plotka ..
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Super! Ale by było... gdyby przyjechali do Gdańska!
Obrazek
Talitha

Post autor: Talitha »

Wyobraziłam sobie Michaela stojącego na scenie i śpiewającego Heal The World, tysiące ludzi wyciąga do niego swoje ręce.
Jest rok 2138... glupija
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

Talitha pisze:Wyobraziłam sobie Michaela stojącego na scenie i śpiewającego Heal The World, tysiące ludzi wyciąga do niego swoje ręce.
Jest rok 2138...
dożyłabyś tego?:D
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

pudelek i telewizja e! entertainment?
baaardzo wiarygodne źródło :-)
Awatar użytkownika
Hera

Post autor: Hera »

Talitha pisze:Wyobraziłam sobie Michaela stojącego na scenie i śpiewającego Heal The World, tysiące ludzi wyciąga do niego swoje ręce.
Jest rok 2138... glupija
a ja sobie wyobrażam jak Michael śpiewa You are not alone podchodzi do niego fanka i.... wielkie rozczarowanie niema do kogo sie przytulić.. dla mnie to totalnie poronione.. :roll:
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Mi się to nie podoba.Nawet w przypadku 2paca.Jak będą w Polsce na 100% sie nie wybieram.A tak po za tym to pewnie i tak jest plota
triniti

Post autor: triniti »

Rozwój technologii determinuje nasze widzenie zmieniając świadomość i albo to się zaakceptuje, albo pozostanie nam powrót do analogowego świata. Każdy ma wybór i nie musi kupować odbiornika telewizyjnego 3d. marki Sony. :wariat: Być może za chwilę hologramy zagoszczą w naszych domach i nam spowszednieją? Teraz to trochę szokujące, dziwne, ponieważ - nowe. Kiedyś wstrząsem było pojawienie się fotografii. A przecież w znaczącym stopniu fotografia wpłynęło na rozwój sztuki. Nie byłoby rewolucji w sztuce na początku XX wieku bez tego drobnego faktu.

Można po prostu nie pójść na taki koncert. O wiele gorsze jest naruszanie czyjejś intymności np poprzez zdradzanie szczegółów z prywatnego życia, upublicznianie pośmiertnych zdjęć, sprzedawanie peruk, włosów, cięcie ubrań na kawałki. Myślę, że hologram nie odbiera Michaelowi godności, w żaden sposób mu nie uwłacza. Wręcz przeciwnie, uwidacznia potrzebę przedłużenia jego bycia tutaj na ziemi chociażby za pomocą technologii, ponieważ był kimś wyjątkowym,.. Wydaje mi się, że Michael nie maiłby nic przeciwko temu. Tym bardziej, że uwielbiał różne nowinki.
Awatar użytkownika
pLaYmAn

Post autor: pLaYmAn »

W TVN 24 mówili o tym przed chwilą, więc to raczej prawda.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

pLaYmAn pisze:W TVN 24 mówili o tym przed chwilą, więc to raczej prawda.
Tak? Jeśli ktoś znajdzie o tym wideo to niech wsadzi.
Obrazek
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Świetnie, wiedziałem, że to szybko nastąpi. Jeżeli będzie to w takim miejscu, gdzie będzie mnie stać pojechać - pojadę. Myślę, że jak będą takie 'koncerty' Michaela Jacksona, to o nim młodzież przyszła będzie pamiętała, kim był. Bo teraz już nie wszyscy wiedzą, kim był Michael Jackson.. Dlatego takie występy holgramowe by pozwalały utrzymywać Michaela na scenie muzycznej..
Awatar użytkownika
kamlox

Post autor: kamlox »

Uważam to za świetny pomysł. Mimo iż jest to pewnie dla zysku, być może jest to dla mnie jedyna okazja by zobaczyć "prawdziwego" Michaela na scenie na żywo. Ja na pewno pojadę
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

No ja tam się z tego cieszę (jeśli to prawda). Urodziłem się kiedy Michael nie dawał już koncertów, na TII i tak nie udałoby mi się pójść, a odkąd jestem fanem to takie coś jest moim marzeniem. W końcu to by była jedyna okazja w moim życiu aby zobaczyć "Michaela" na żywo i przynajmniej w 50% przeżyć jego koncert.
Obrazek
ODPOWIEDZ