Witam wszystkich :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
MickeyBear

Witam wszystkich :)

Post autor: MickeyBear »

Hej ;D
Jestem Ania, nazywana przez wszystkich Janet albo Damita. Czasami Jacksonowa/Jackson xD
Jak można się domyślić kocham Janet, Michaela i resztę Jacksonów. Michael jest dla mnie wszystkim, nie przesadzam. Kocham go bezgranicznie. :3
Nie jestem fanką od śmierci Michaela. Kocham go od kiedy pamiętam. Pasja zaczęła się przez tatę, który zawsze lubił Michaela. W roku 2001, w dniu premiery, kupił mi płytę "Invincible", a ja, taki pięcioletni dzieicak zakochałam się w tej płycie ;3 Teraz podobno mam obsesję. Ale mi to nie przeszkada, wręcz przeciwnie - bardzo się z tego cieszę Jestem uzależniona od zakupów internetowych (xD). Mam 200 płyt Michaela, ale cały czas się to powiększa. Kolekcjonuję płyty od roku (niecałego, ale dwa miesiące w tą czy w tamtą nie robią większej różniecy) ;D
There'll be no darkness tonight
Lady, our love will shine <3
Obrazek
Awatar użytkownika
SasiaxD

Post autor: SasiaxD »

Witamy na forum ;D Kolejny zbzikowany fan MJ :happy:
Jeśli chcesz naprawić świat,
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
Awatar użytkownika
Magic.MJ

Post autor: Magic.MJ »

Hej!!! Co za historia i o to chodzi :)
WE LOVE YOU MICHAEL
Obrazek
Awatar użytkownika
Michaelowa_klaudia

Post autor: Michaelowa_klaudia »

Witam ;-) a my się chyba znamy z zapytaj.com.pl tak ?
ODPOWIEDZ