Hej:) Jestem Kasia...
Hej:) Jestem Kasia...
Cześć...:) Jestem Kasia
Dziś dołączyłam do forum,uwielbiam Michaela i wszystkie jego piosenki,mogę słuchać ich całymi dniami,staram się zachęcać moich znajomych do słuchania Michaela...i co mogę jeszcze powiedzieć-mam nadzieję,że poznam tu ludzi,którzy mają ,,fioła" na jego punkcie tak jak ja:D i życzę wszystkim udanych Walentynek-może przy muzyce króla ppou?:)
Dziś dołączyłam do forum,uwielbiam Michaela i wszystkie jego piosenki,mogę słuchać ich całymi dniami,staram się zachęcać moich znajomych do słuchania Michaela...i co mogę jeszcze powiedzieć-mam nadzieję,że poznam tu ludzi,którzy mają ,,fioła" na jego punkcie tak jak ja:D i życzę wszystkim udanych Walentynek-może przy muzyce króla ppou?:)
- yourlovelystar
Witam, witam ;)
skąd jesteś?
śmiem twierdzić, że dobrze trafiłaś ;Dkatie1777 pisze:mam nadzieję,że poznam tu ludzi,którzy mają ,,fioła" na jego punkcie tak jak ja:D
skąd jesteś?
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
Mam 17 lat...w tym roku skończę 18:) Oprócz Michaela uwielbiam Adama Lamberta-wszyscy w rodzinie śmieją się,że słucham tylko ,,odmieńców"-oczywiście nie mają nic przeciwko temu,musieli się przyzwyczaić,że jak jestem w domu to na zmianę lecą piosenki Michaela i Adama:) A oprócz tych dwóch artystów to słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho...ostatnio bardzo spodobała mi si się piosenka ,,In your head" (Mohombi) i ,,Purple rain" (Prince):)
- Michaelowa_klaudia
- Heart-break-er