Fajna wiadomość!

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Invincible

Fajna wiadomość!

Post autor: Invincible »

Chociaż stara jak świat, ale nie wiem czy wiedzieliście, że w 2003 roku nasz idol wziął się za reżyserowanie flmu oto link do tej informacji: http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainmen ... 962774.stm

Jakby temat wydał wam się lipny to proszę umieścić gdzie trza.
Obrazek
Awatar użytkownika
Michael_fan

Post autor: Michael_fan »

Czy to znaczy, że daje sobie spokój z muzyką i zajmuje się reżyserką? To chyba nienajlepszy pomysł. Mam nadzieję, że informacja o nowej płycie pod koniec przyszłego roku jest nadal aktualna. :nerwy: Bo co to za radocha patrzeć na film Michaela zamiast na Michaela?! Mike, czekam na Ciebie!
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Awatar użytkownika
la_licorne

Re: Fajna wiadomość!

Post autor: la_licorne »

Invincible pisze:Chociaż stara jak świat, ale nie wiem czy wiedzieliście, że w 2003 roku nasz idol wziął się za reżyserowanie flmu oto link do tej informacji: http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainmen ... 962774.stm

Jakby temat wydał wam się lipny to proszę umieścić gdzie trza.
Hmm… Obawiam się, że ten projekt raczej już nie ujrzy światła dziennego, no chyba, że MJ postanowi znowu zająć się filmowaniem…

Nie wiem czy ktoś pamięta, że były też plany zrobienia filmu animowanego: "The Way of The Unicorn, The Endangered One", w którym MJ miałby podkładać głos do jednej z głównych ról – czarodzieja… Ponoć 12 grudnia 2000 roku MJ podpisał list, w którym wyraził chęć stworzenia i wystąpienia w tym filmie. O tym projekcie też co prawda słuch zaginął, ale ponoć zatwierdzono scenopis obrazkowy i dialogi. Projekt ten też pewnie można by zaliczyć do tych starych i nieaktualnych gdyby nie fakt, że „Sailor Productions” i Warner Brothers” ostatnio kupilo prawa do tego filmu. 17 Maja 2006 podczas konferencji prasowej ogłoszono, że faktycznie są plany stworzenie pełnometrażowego filmu animowanego pod tym samym tytułem. Ponoć wszystko jest już zaplanowane a MJ niedawno podkładał głos pod swoją postać… Było by wspaniale gdyby faktycznie ta historia okazała się prawdziwa…

Więcej informacji tutaj: www.MichaelJackson.hu,

http://www.mjjforum.com/forums/index.ph ... try1470538
Invincible

Post autor: Invincible »

Ja to po prostu wkleiłam jako ciekawostkę bo to raczej na pewno nie ujrzy światła dziennego. A w swoim poście napisałam, że informacja jest z 2003 roku. Więc to jest stare jak świat, ale ja dowiedziałam się o tym dopiero dzisiaj i to przez przypadek no i postanowiłam się tym z wami podzielić.
Obrazek
ODPOWIEDZ