Michael Jackson Symfonicznie 17.04 Katowice

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ahess

Post autor: ahess »

Erna Shorter pisze:Dziękuję za info.

To nasz forumowicz! Super! :happy:

Może zjawi się na najbliższym MJowisku. ;-) Miło by było go poznać.

Naprawdę ogromny szacunek dla niego, zatańczył rewelacyjnie. Jest bardzo podobny posturą do MJ,a kiedy z daleka na niego patrzałam miałam wrażenie, że na scenie tańczy sam Michael z czasów występu w Madison Square Garden.

Bomba!

Życzę Ci dalszych sukcesów Arturze! ;-)

Czekam na informacje o kolejnych koncertach. Jeśli będą gdzieś w pobliżu myślę,że wybiorę się jeszcze raz.
Dziękuje i pozdrawiam serdecznie! =)
Awatar użytkownika
MrsLennon

Post autor: MrsLennon »

Jeżeli ktoś oczekiwał kolejnych informacji o koncertach równie długo jak ja (bo aż siedem miesięcy), to mam coś dla Was:
http://www.mj.info.pl/koncerty
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Kochani-niedługo w Poznaniu odbędzie się ten koncert i w związku z tym mam pytanie.A mianowicie rozpiętość cen biletów jest kolosalna[pierwsze rzędy-220 zł,ostatnie 90 zł]jakie znaczenie akustyczne ma wybór miejscówki?Czy ma to znaczenie tylko optyczne?
Obrazek

Post autor: @neta »

Moim zdaniem wyłącznie optycznie ale...dźwięk i obraz są integralne bo wtedy człowiek się wciąga.Poza tym to też zależy od sali.Siedziałam w ostatnim rzędzie w Katowicach i też darłam się Michael W tym roku kiedy wybiorę się jeszcze raz, będę siedzieć w pierwszym:)Poza tym ile razy do roku można się wybrać na Michaela???przelicz na jakie pierdoły wydasz 130zł albo ile za to kupisz jedzenia i wtedy .... nenene
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
pLaYmAn

Post autor: pLaYmAn »

Byłem ostatnio w Auli w Poznaniu na koncercie, siedziałem z tyłu, ale nagłośnienie było bardzo dobre, odległość od sceny też nie jakaś ogromna. ;)
Awatar użytkownika
MrsLennon

Post autor: MrsLennon »

Jeanny100 pisze:Kochani-niedługo w Poznaniu odbędzie się ten koncert i w związku z tym mam pytanie.A mianowicie rozpiętość cen biletów jest kolosalna[pierwsze rzędy-220 zł,ostatnie 90 zł]jakie znaczenie akustyczne ma wybór miejscówki?Czy ma to znaczenie tylko optyczne?
Optyczne. Byłam w Katowicach i wtedy wybór biletów był inny (120 zł, 100 zł i 90 zł). Te za 100 były mniej więcej w środku i byłam bardzo zadowolona ze swojego miejsca. Wydaje mi się, że osoby z biletami za 90 zł mogły trochę narzekać, bo niektóre siedzenie były niemalże wepchnięte w ścianę, ale to też zależy od miejsca, w każdym mieście jest inna sala.
Na Twoim miejscu wybrałabym pośrednie ceny biletów :)
Awatar użytkownika
pLaYmAn

Post autor: pLaYmAn »

Wróciłem właśnie z koncertu w Poznaniu.
To co się tam działo jest nie do opisania japrosic Byłem już na wielu koncertach dotyczących Michaela, ale dzisiejszy przyćmił wszystko. Gorąco polecam
Miałem bilet za 220zł i byłem bardzo zadowolony. ;-)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja miałam bilet za 110 zł i również nie narzekałam.Aula UAM ma to do siebie że nie jest zbyt rozległa także moja miejscówka nie przeszkadzała w odbiorze akustyki czy efektów wizualnych.Faktycznie był to magiczny wieczór. ;-)
Obrazek