Sprzedam, kupię, oddam, przyjmę, zamienię, szukam...
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
I ty chyba zwariowales bo nie zdajesz sobie sprawy co mowisz, 36zl. Sobie zobacz i sie przekonaj. To jest akurat CD ale winyl ma taka sama wartosc.: http://www.ebay.pl/itm/Michael-JACKSON- ... 20c1f5b690history12 wrote:LilMonkey wrote:Hahah ty chyba nie wiesz jaka ten singiel ma wartosc.history12 wrote:
ok 36zł spredasz mi??? proszę!!!
Boskar2007 Mozesz go dobrze sprzedac za 3.000zl bo po tyle chodza. A nawet do 5.000zl na eBay'u.
Tak samo Opus, od 1.300 do 2.300zł nie licząc w tym przesylki na eBay.
Są to dwa bardzo wartosciowe przedmioty.
chyba zwariowałaś nikt ci za tyle nie kupi!!!
I BTW Mi nikt nic nie kupi, bo ja tego nie sprzedaje. Czytaj uwazniej kolego.
You'll be the best that you can be.
boskar2007 wrote:Na eBay ciężko jest osiągnąć cenę pięciu tysięcy za singiel Smile.Dosyć często zaglądam na tamte aukcje i raz tylko widziałem jak ktoś kupił płytę za 6 tysięcy.Nawet dużo jak za płytę której jest dosyć dużo na eBay.Raczej ciekawi mnie Allegro.
ja kupie ją za 45zł kup teraz I wymienie się na film o MJ "NIEZWYKŁE ŻYCIE"
OK?

PS. a jak kup teraz to 60zł bez filmu
-
Okazja czyni złodzieja a Visionary czasami jest na Allegro lekko ponad tysiąc i też na aukcji musi trochę pobyć żeby ktoś je kupił.Przede wszystkim jest teraz okres po świąteczny i ludzie są teraz wyczyszczeni z kasy.
A ceny minimalne mnie nieźle wkurzają bo klient nie wstawi ceny taką jaką oczekuję dostać za towar tylko trzeba strzelać w ciemno.
A ceny minimalne mnie nieźle wkurzają bo klient nie wstawi ceny taką jaką oczekuję dostać za towar tylko trzeba strzelać w ciemno.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
-
W aukcji wstawia się cenę minimalną to chyba po to żeby sprzedający osiągnął większą cenę za sprzedawany przedmiot.
No ale jak cena minimalna ogólnie była nie duża to za 600 zł to można powiedzieć że byłaby to niezła okazja za tyle kupić zestaw Visionary.Ja zrezygnowałem później z licytacji bo coś tak czułem że skończy się to na kwocie 1,5 tysiąca.
No ale jak cena minimalna ogólnie była nie duża to za 600 zł to można powiedzieć że byłaby to niezła okazja za tyle kupić zestaw Visionary.Ja zrezygnowałem później z licytacji bo coś tak czułem że skończy się to na kwocie 1,5 tysiąca.
-
Dla tych co nie wierzą że na Allegro można czasami "tanio'' kupić pewne rzeczy.
http://allegro.pl/michael-jackson-visio ... 71970.html
nie wiem czy to ten sam sprzedawca o którym ostatnio pisaliśmy że wystawiał box z ceną minimalną za 600 zł.
http://allegro.pl/michael-jackson-visio ... 71970.html
nie wiem czy to ten sam sprzedawca o którym ostatnio pisaliśmy że wystawiał box z ceną minimalną za 600 zł.
-
http://allegro.pl/show_item.php?item=2102605771
Jeżeli ktoś chętny to zapraszam :
- książka Michael Jackson życie legendy 1958 - 2009 autorstwa Michaela Heatleya
- książka Legenda Michael Jackson, Król Popu w dokumentach i fotografiach aut. Jason King
- płyta DVD z filmem Historia Króla Popu, Michael Jackson
- płyta DVD z filmem Michael Jackson This Is It
- płyta DVD z filmem History - The King Of Pop Michael Jackson, z serrii Legendy Muzyki
- płyta muzyczna Michael Jackson Dangerous
- płyta muzyczna Michael Jackson Off The Wall
- płyta muzyczna Michael Jackson 25 Thriller (eco)
- BILET Z KONCERTU MICHAELA JACKSONA W POLSCE Z 1996 ROKU
- DODATKOWO NIEPUBLIKOWANE ZDJĘCIE Z KONCERTU MICHAELA JACKSONA. ZDJĘCIE WYKONANE PROFESJONALNIE (kupiłem je od jednego z będących tam dziennikarzy).
Wszystko w stanie bardzo dobrym.
Jak ktoś nie ma konta na allegro to zapraszam na priv :)
Jeżeli ktoś chętny to zapraszam :
- książka Michael Jackson życie legendy 1958 - 2009 autorstwa Michaela Heatleya
- książka Legenda Michael Jackson, Król Popu w dokumentach i fotografiach aut. Jason King
- płyta DVD z filmem Historia Króla Popu, Michael Jackson
- płyta DVD z filmem Michael Jackson This Is It
- płyta DVD z filmem History - The King Of Pop Michael Jackson, z serrii Legendy Muzyki
- płyta muzyczna Michael Jackson Dangerous
- płyta muzyczna Michael Jackson Off The Wall
- płyta muzyczna Michael Jackson 25 Thriller (eco)
- BILET Z KONCERTU MICHAELA JACKSONA W POLSCE Z 1996 ROKU
- DODATKOWO NIEPUBLIKOWANE ZDJĘCIE Z KONCERTU MICHAELA JACKSONA. ZDJĘCIE WYKONANE PROFESJONALNIE (kupiłem je od jednego z będących tam dziennikarzy).
Wszystko w stanie bardzo dobrym.
Jak ktoś nie ma konta na allegro to zapraszam na priv :)
Last edited by marcinl884 on Sun, 05 Feb 2012, 20:06, edited 2 times in total.
- ignotumlen
Jestem pewna ze niedawno widzialam ja na Allegro. :) Musisz czesto tam zagladac. :)Kacmurka wrote:Kochani odkupię książkę "Post Scriptum po śmierci Michalea Jacksona" Anety Ostaszewskiej. Piszę pracę magisterską o Michaelu i potrzebuję tej książki bardzo bardzo! Jeśli ktoś chce sprzedać lub wie, gdzie można ją zakupić proszę serdecznie o kontakt.
You'll be the best that you can be.
The Jacksons STATE OF SHOCK LP AUKCJA 12 CALI
http://allegro.pl/michael-jackson-state ... 85496.html
WITAM SPRZEDAJE PŁYTĘ SZCZEGÓŁY W AUKCJI ZAPRASZAM (WYPRZEDAJĘ KOLECJĘ MJ ZASOBY OK 80 VILYLI 12" OK 15 7" OPRÓCZ TEGO DOKUMENTY DVD GAZETY, GADŻETY PRASA POLSKA I ZAGRANICZNA
PONAD 170 NOŚNIKÓW CD (WSZYSTKO ORYGINALNE!!!) CHĘTNI PISAĆ NA PW JEŚLI BĘDĘ POSIADAŁ RZECZ KTÓRA KOGOŚ INTERESUJE WYSTAWIE NA ŻYCZENIE
NA POCZĄTEK SINGIEL STATE OF SHOCK THE JACKSONS 1984
WITAM SPRZEDAJE PŁYTĘ SZCZEGÓŁY W AUKCJI ZAPRASZAM (WYPRZEDAJĘ KOLECJĘ MJ ZASOBY OK 80 VILYLI 12" OK 15 7" OPRÓCZ TEGO DOKUMENTY DVD GAZETY, GADŻETY PRASA POLSKA I ZAGRANICZNA
PONAD 170 NOŚNIKÓW CD (WSZYSTKO ORYGINALNE!!!) CHĘTNI PISAĆ NA PW JEŚLI BĘDĘ POSIADAŁ RZECZ KTÓRA KOGOŚ INTERESUJE WYSTAWIE NA ŻYCZENIE
NA POCZĄTEK SINGIEL STATE OF SHOCK THE JACKSONS 1984
immortal aukcja
"His Genius Is In Me"