Martha - witam Wszystkich! :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Martha

Martha - witam Wszystkich! :)

Post autor: Martha »

Hej :mj:
No więc tak... Od czego by tu zacząć... :knuje:

Jestem Marta, jestem wielką fanką Michaela Jacksona(a to niespodzianka) :dance: Pokochałam Go zanim usłyszałam Jego Muzykę bo wtedy, gdy ... zobaczyłam Go w gazecie. Pomyślałam sobie wtedy, że jest baaardzo przystojny i że ma piękne oczy.To było dokładnie 23 czerwca 2009 :beksa: To, że się w Nim zakochałam miało pozostać tajemnicą, tzn. takie było założenie bo stwierdziłam, że jak ktoś sie dowie, że kocham faceta tyle lat starszego ode mnie to będzie robił uwagi. No ale się nie dało :P zbieram wszystko co jest z Michaelem, cały pokój mam obwieszony Jego plakatami i często je całuję bo nie mogę się powstrzymać :calus:
Poza tym chodzę na wszystkie koncerty z Nim związane :muzyka:
Wolnym czasem uczęszczam też do szkoły... czasami ;) tam jestem zresztą "trochę" prześladowana ze względu na to kim jestem :zly: no ale cóż - widać proza życia codziennego.

Cieszę się, że mogę tu być i mam nadzieje, że Wy też nie macie nic przeciwko :szepcze: w razie pytań proszę walić śmiało i prosto z mostu, jeśli kogoś coś nurtuje na temat mojej osoby :-)
L.O.V.E
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

Witam, witam : )
Z ciekawości zapytam ile masz lat? ;)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Martha

hehe :mj: tak myślałam, że takie będzie pytanie :D
obecnie mam 17 :happy:
a jak Michael był w Warszawie na koncercie to miałam 2 :smiech:
L.O.V.E
Awatar użytkownika
Magic.MJ

Post autor: Magic.MJ »

Hellołł :)
WE LOVE YOU MICHAEL
Obrazek
Martha

Hellołł Magic.MJ :mj: :dance: :happy: nenene
L.O.V.E
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

cześć ;)+
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Martha

czeeeść ;-)
L.O.V.E
Awatar użytkownika
Michaelowa_klaudia

Post autor: Michaelowa_klaudia »

czesc :mj:
Martha

cześć Klaudia :happy: :mj:

fajnie, sporo Was tu :D ja generalnie jestem z innego forum, ale tam miałam nieco problem z nawiązaniem kontaktu z osobami i dlatego przyszłam do Was :dance:
L.O.V.E
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Siemson obywatelko towarzyszko Marto (bardzo lubię to imię, mam swoje powody :D).
Powiadaj, jakie masz zainteresowania, hobby, pasję poza Majkelem Majkelowym? Gdzię się znajduje miejsce Twej egzystencji? No czyli po ludzku, gdzie mieszkasz? : )
Martha

cześć 7cialko7 :happy: nenene
a dziękuję, baaardzo mi miło z tego powodu :D że lubisz moje imię :mj:

poza Majkelem? hmm... raczej wszystko co robię jest Nim inspirowane więc co następuje: śpiewanie, taniec, pomaganie innym :happy:
szkoła raczej nie jest moją pasją ale tu akurat chyba przystaje do reszty ;-)
a mieszkam w Warszawie, w domu jednorodzinnym z moją Mamą i Siostrą :) no i oczywiście z Michaelem :) mam pokój cały oklejony Jego zdjęciami, nawet sufit :) wstawie niedługo zdjęcia :happy:

fajnie Was wszystkich poznać :dance:
L.O.V.E
Awatar użytkownika
Michaelowa_klaudia

Post autor: Michaelowa_klaudia »

Niestety mialam ten problem, wsrod moich znajomych nie ma fanow Michaela jest wieciej antyfanow niestety nie mam z kim o Nim porozmawiac, wygadac sie, i wogole, oni nie wiedza co tak naprawde my czujemy do Michaela nie rozumieja jak mozna kochac Jacksona, a mozna i my jestesmy tego przykladami. dlatego tez tutaj jestem ;-)
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

Martha pisze:wstawie niedługo zdjęcia ZielonoMi
czekamy na zdjęcia! ;D ja jestem ciekawa jak wyglądają pokoje fanów.

Michaelowa_klaudia pisze:oni nie wiedza co tak naprawde my czujemy do Michaela nie rozumieja jak mozna kochac Jacksona, a mozna i my jestesmy tego przykladami.
Bo oni nie wiedzą co jest najlepsze :mj: I fajnie jest widzieć, że cały czas ktoś dołącza do forum. ;)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Martha

okey... a więc... ;) wyśmiejecie mnie pewnie bo jestem nawiedzona, wiem :smiech: wszyscy tak myślą :surrender:
nawet inni Fani :nerwy:

tak wygladają wszystkie ściany mojego pokoju plus jeszcze sufit tylko tam jest troche mniej:
http://zapodaj.net/e09b89bb8eaa.jpg.html

a to półka z płytami, to tylko część bo jeszcze mam winyle, których tu nie widać, jest też obraz na półce:na górze no i pod spodem gromada plakatów :mj:

http://zapodaj.net/6fa1bebe298d.jpg.html

obrazów to mam jeszcze kilka innych też :D

tu są moje książki i albumy o Michaelku, nie wszystkie, bo zdjęcie było robione w wakacje, więc od tego czasu troche przybyło nenene
http://zapodaj.net/42d7c1ace838.jpg.html

a to są moje podusie :D też nie wszystkie bo jeszcze kilka przybyło jedna z Michaelem z procesu a druga z MJ jak był mały:
http://zapodaj.net/7cb2921bbe9a.jpg.html

swego czasu miałam chęć wysłać to do teleexpresu może by mnie pokazali, albo by mnie pół kraju uznało za wariatkę glupija
też dobrze XD
L.O.V.E
Barm

Post autor: Barm »

Masz "przytulankę" szczura? I cóż to za tajemniczy rulon na półce? To z paseczkiem. Moje oczy są starę a mój umysł zamglony. Nie poznaje.

Poduszki są urocze.

Ależ ten pokój musi działać demotywująco na potencjalnych partnerów. Ja w swojej domenie mam zdjęcia samych brzydkich kobiet. I The Beatles (gdzieś idą) ale oni też są brzydcy. Wymuszam tym starania płci pięknej na płeć moją, w osobie - mnie.
ODPOWIEDZ