Niedawno w mojej głowie narodził się pomysł:
W sierpniu będzie Mjowisko czyli ogólnopolski zlot fanów Michaela Jacksona, zlecą się fani starsi, młodsi, wyżsi, niżsi, ale także tancerze z naszego forum.Też tańczę, kocham taniec, obecnie udzielam się we Wrocławskiej grupie tanecznej.
Teraz mam jakby wiadomość/apel/propozycję do tancerzy z forum: Co byście powiedzieli na to abyśmy utworzyli grupę o nazwie rodzaju "Polish group of MJ dance", ale na czas MJowiska, czyli grupa tymczasowa. Myślę mianowicie o wymyśleniu show na zlot w wykonaniu naszym, czyli polskich tancerzy stylu Michaela Jacksona. Wiązało by się to z wyjazdem do Łodzi na przygotowania o dwa dni wcześniej i wiem że tutaj by się pojawiły problemy z noclegiem itp. więc trzeba ustalić ile osób by mogło. Mamy do 29.08 niecałe osiem miesięcy, można założyć grupę na facebooku na której byśmy omawiali stroje, choreografię, listę piosenek, pomysły, bo w końcu omawianie na forum odpada ( jeśli chcemy zrobić wszystkim fanom niespodziankę... ).
Kiedy ustalimy jak to ma wyglądać, czyli przez dzielenie się choreografiami na video, przejściami itp. ( wiem, że może być to trudne tak przez internet ale to w końcu aż 8 miesięcy! ) ustalimy próby. Pisząc o przyjeździe dwa dni przed MJowiskiem do Łodzi miałem na myśli, aby wynająć w te dni salę nawet na 6 godzin w dniu, czyli w sumie 12 godzin prób przed Mjowiskiem.
Wiem, że finansowo wydaje się to skomplikowane ( i drogie ), ale na razie nie ma co mówić konkretnie o pieniądzach, kiedy nie wiadomo ile może być osób chętnych. Poza tym co się nie robi w imię MJ

Myślę, że omówienie tej sprawy z organizatorem Mjowiska nie stanowi problemu.
Mam nadzieję, że pomysł się spodobał, kto chce się zaangażować niech pisze![/u]